Přejít na obsah

ŠKODA Navi DX

VladaKv

Doporučené příspěvky

Ahoj prosím Vás o radu mám takovej problém sprovoznit Maxidot s navi DX

na navi DX nemám štítek co je za kód. je tam napsáno fixou DX A - Flash čeština 2002 Octavia

vagem jsem zjistil :

1U0919887 Navigation BNO 0102 -

Kodovaní 00002 WSC 12345

3B0035186 C Radio BNO 0102 -

Kodování 00405 WSC 12345

k tomu mám TMC tuner ( audi canovej ) 4B1 919 894 B

propojeno :

CAN-L : z Navigace - pin 26 -na TMC na pin 8. z TMC z pinu 2 na T32 ( Budíky zelenej) na pin 9

CAN-H : z Nvigace - pin 13 - na TMC na pin 9. z TMC z pinu 3 na T32 (Budíky zelenej) na pin 8

provedl jsem opětovné i kodování navi i rádia a pak jsem udělal reset Gatewai ( 19 pak kodování na 00006)

a furt nic

v 19 mi hlásí sporadickou chybu : Koncern.dat.sbernice komfortního systému v jednodrátovém provozu.

Mám škodu Octavii 2002 3gen prosím o radu mám ted půjčený VAG tak to chci konečně sprovoznit.

Jakou mám navi canovou nebo necanovou.

Zkoušel sem i kodovat na 00001 ( navi bez TMC tuneru) a dát tam 3drát , a nic

jedine nehlásila se chyba na 19náctce :Koncern.dat.sbernice komfortního systému v jednodrátovém provozu.

prosím prosím o radu už jsem bezradnej

jinak když sem vyhazoval rádio Panasonic, které tam bylo tak tam byl dotažený 2 dráty a končili v konektoru ( jak se dává třídrát) fialovej a fialovej s bílým pruhem, podle barvy PIN 8 a pin 9 T32 z budíku. tak jsem na tyto napojil TMC tuner

nemám multifunkční volant

Editováno: , autor: VladaKv
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...