Přejít na obsah

Zadní světla


Fany

Doporučené příspěvky

Jojo, je hooodně velkej problém sehnat červený žárovky, který vydržej svítit červeně dýl než měsíc. Nalakované obyč žárovky se oloupou, nebo ztrácí barvu.

Červený diademky, který by teoreticky mohly barevně vydržet se mi nedaří sehnat (myslím opravdu diademky, ne napodobeniny, už jsem dva páry vracel, protože neměly s červenou barvou nic společného).

LED je samozřejmě jedinej barevně stálej zdroj světla, ale sežeň u nás takový, který svítěj kolem dokola jako žárovka, tedy i do paraboly?

Něco se dá najít na ebay, ale nikdo ti nedokáže říct, jestli mají stejnou intenzitu... :(

Asi nemá smysl zmiňovat, že tyhle světla mají místo červené odrazky bílou, takže vůbec nemohou být dle vyhlášky vzadu používány....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvám, že jsem sedluho neozval, ale byla taková malá dovolená..

Jinak žárovky jsou opravdu velký problém.. Brzdovku s mlhouvkou mám dvouvláknovku červenou a už jsem jí jednou měnil protože to bylo narůžovělé..Jinak na světla tam mám diademku, je to červené ale dvě stály 849,- Kč takže se modlím ať dlouho vydrží.. Zkoušel jsem i ty diodovky, ale to je moc ostré takže jsem s nimi ani nevyjel.. Přemýšlel jsem na ty diodové udělat stínítko jako je v předních svělech mám jedny s Š 120 přední světla tak to nějak zkusím.. O víkendu nafotím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry přesně jsem to obrátil, vždy si to spletu..

Ty diademky jsem sehnal u nás v MB v benetu je měli ale stejně to není úplně jasná červená, ale ty tvoje diodovky vypadjí dobře odkud je máš a kolik cca stojí to vypadá mnohen lépe..

Jinak jsem je pořídil na srazu v milovicích celý den jsem chodil okolo a pořád jsem přemýšlel ptal jsem se na cenu a bylo mi řeeno 6000,- což mi sdělila paní co stála u stánku, po rozhodnutí jdu je tam chlap a říka 7000,- že jsou poslední nakonec mi je ale za 6000,- nechal..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím tě, kdo je výrobce těch diademek?

Ty diody jsem sehnal přes ebay. Jak jsem zmínil, tyhle plánuju do brzdovek, ale objednal jsem je teprve včera, takže počítám že dorazí někdy příští týden. Ty co mám v koncových svítilnách jsou ale dost dobré, bližší info po SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...