Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 jj, pokecáme u Kiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Romane , doraziš ? těším se jak maly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Ok tak u KIKI ve 14hod,pak kdo bude chtit jet se mnou a brachou na VW sraz tak se muze pridat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Adleros - Ach jo s tebou chlapce,naco chodis do te prace porad abys to prochlastal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mich4l Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Nazdar chalani, takze ve 14:00 u KiKy v shoppinu jou? ) nachvili se prijedu juknout a pokecat ale pak musim ficet jelikoz zitra jedu na montaz tak se musim chystat :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Romane , doraziš ? těším se jak maly No samozřejmě!!! Od rána jen myju, vysávám, leštím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 moje auto bude špinavé, jak prase - zatím nějak není čas leštit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 taky jsem dneska umyl ,včera moje poluxovala kura hlapi , dneska to bude takove slezske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) jozzi - ty ses fakt blazinek,tesis se jak malej,to je pekne,naco se tak tesis??? Editováno: 6. Květen 2012, autor: princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) to bys chtěl vědět co to viš měnilo se v autě tak čekam komentaře a też piyrszy roz se pogodom po naszymu Editováno: 6. Květen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 mě kurňa neserte, to budu jediný s autem jak prase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 počkej než dojedu tak předek bude jak komaři a brouči hřbitov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 to mi povídej Mi sice myčku platí firma, ale nehodlám auto umýt, aby za chvíli zase zmoklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 a tak pro dnešek si to zaslouži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak to je fajn Jozzi to skouknu co mas noveho neboj Denis - neboj me auto stoji pod stromem a mam ho plne tech cancourz s lipi takze banan ale pujdu to ostrikat jinak bych byl fakt jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 kouknu jak po dešti vypadá - pokud to nebude tak zlé, na myčku kašlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tyjo chlapi až teď se taky koukám a vidím, že je za hodinku sraz Já se tam teď neukážu... Vyrážím někam na kole a vůbec jsem se srazem nepočítal takže auto je špinavé a ani tam benzín nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 tyjo a já se až teď kukám díky Lukášovi, že je sraz. I já úplně zapoměl... Ale dorazííím. sice později, ale jóó. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 Tak jsme si pokecali a stejně zas prd vím kdo je kdo Ale ještě pár takových srazů a bude to OK. PS: No, pár z vás bych už na ulici poznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 jo jo super, vše v pohodě, taky snad některé poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 (editace) jsem zvědav na fotky vždycky, když mi nechce vyskočit zpátečka (nevím co se děje, ale v poslední době mě to dost trápí), abych zařadil jedničku, cítím se jako ženské pohlaví (Jozzi a S-talker u Mekáče viděli ) Editováno: 6. Květen 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 hehe, a zelený monstrum zlikvidováno !:DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 A mně to zas nevyšlo.... Auto u manželky a navíc jsem musel vymyslet program pro dceru.... chjo,se tam snad nikdy nepodívám....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 ANO!! díky laskavé pomoci Honzy jsem se konečně zbavil nesmrtelné zelené potvory z 3. brzďáku. Žít s námi bude aspoň na pořízené fotografii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 To je co? Ta zelená potvora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.