Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jinak jak je to s bodama je sleva na benzín? Nikde jsem o tom nic nenašel

Podle všeho to jsou nárazové akce. Nevím jestli se o tom bude psát na jejich webu a nebo potřeba zkoušet štěstí a jezdit pravidelně. Jinak od doby co máme na kartě více jak tisíc bodů, tak manželce pořád cpou nějakej hot-dog. :smich:

• Autor

A vyplati se tam jezdit? Me to porad vychazi tak 3kc na litr :( Kolik je aktualni cena nevi nekdo? Treba chalupky nebo i tesin..

Upraveno od Petrkiller

31,50kč v pondělí Chalupki :)

• Autor

No to je pekne toz ze bych tam nekdy zajel :) diky moc

Tesin dnes bliska 5.30 benal 95 , nafta 5.54

Vcera orlen tesin u hrbitova . Benal 95 5.36 a on 5.66

Wysłano z LT15i z użyciem Tapatalk

Dneska Verva ON v Těšíně za 5.77.

• 3 týdny později...

Ha, po dlouhé době byla Verva ON levnější od poslední návštěvy. Včera v Těšíně na PKN u hřbitova za 5.73. :)

• Autor

A Benzńu sis asi nevšiml co? Vyplatí se tam ještě pro benzín jezdít?

• Autor

Díky otázka je jestli to je správně .. ale to je jedno nevyplatí se to ..

To víš že se to dneska už nevyplatí tam jezdit jenom pro natankování. Ani kdybych bral další 20l kanystr. Jenom že jsem tam měl cestu do ČT, takže malá zajížďka mě zase tak nezabije. Rozdíl mezi ČR a PL je cca 2,- Při plné nádrži je úspora kolem stovky, tu zase jen tak nikde na zemi nenajdu a Kalouskovi nadám dobrovolně ani korunu. :) Mám spočteno, že jsem zatím českou kasu tankováním v PL ochudil o cca 6000,- na daních. :)

Moje řeč! Kalouskovi ani korunu navíc co nemusím. Moje výhoda je v tom, že pracuji v Bohumíně a navíc tam jezdím ke tchýni a navic když jsem v Pl tak už tam i nakoupim ;)

Těšín dnes Orlen u hřbitova benal 95 za 4,48 a bliska na stawowej 4,42 , ja si zas nestihl všimnout nafty :D

• Autor

OPRAVDU??? Jen za 26 kč? :D To tam valím hned asi :D Nezměníl jsi 4 za 5? :D

Upraveno od Petrkiller

Taky bych řekl, přece skokově nezlevní o jeden zlotý. Takové zázraky od Poláků opravdu nečekejme :kol-98:

omlouvam se panove,mel jsem už trošku v sobě :D melo tam byt 5 zlbohuzel :(

• Autor

A já už šílel že to tak slevnilo :( no ještě že jsem tam nejel :D

• 2 týdny později...

Dneska Verva ON u Bialsko-Biala 5.99, v Těšíně u dálníce 5.99 a u hřbitova byla za 5.95. :ble

Tak tak, me jen tesi spotreba :) a hlapi v praci se svyma dizl audinama jen tise zavidi :D

(null)

On někdo v audině řeší spotřebu?

Cypi odemne z prace, ono v nemecku jsou v posledni dobe levne kvuli eko normam, a ty se v polsku neresi, tudiz polaci si je vozili jak cvoci :D a ted nadavaj na cenu ON . Ono koupit auto to oni jo, co nejvetsi a co nejsilnejsi, jen at soused zavidi, a spotrebu resi az pak kdyz nemaji na benzin :D

(null)

• 2 měsíce později...

Muzu Ti nabidnou cerstve ceny z Tesina ;) Orlen dnes rano 95 a nafta 5.86 , lpg nevim a za chvili ti zjistim Bliska v Tesine , mam to pres cestu ;)

Odeslano z Iphone 4S

Bliska Tesin on a 95 za 5.79 lpg 2.79

Odeslano z Iphone 4S

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.