suri. Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 skôr sú tie káble krátke , je ich tam veľa a hýbu sa každý zvlášť výrobca to má poriešené , nové káblovačky už majú káble mäkké a dlhšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 A od kdy to má pořešené? 5. 2011, už bylo pořešené, nebo mě to čeká taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 mám dojem,že ťa to čaká tiež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Březen 2014 Sdílet Vloženo 21. Březen 2014 (editace) Bohužel oprava těchto kabelů je pouze dočasná, jelikož se to láme a láme. Dnes mi již po 4. praskl vodič, který vede k diodě ve dveřích. Týden předtím opět zlomený vodič od okna spolujezdce. Editováno: 21. Březen 2014, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Uz z vas nekdo menil ten mikro spinac v zamku?? De to?? Dival jsem se na kabely, buzirku maji lehce popraskanou, ale drat je v pohode. Nezobrazujou se mi otevrene ridicovy dvere na Maxiku:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otec Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Dobry den. Mam taku otazku. Nestacilo by vo dverach kable prerusit, naletovat alebo inak pripojit nove kable a ukoncit konektorom miesto kupenia celeho noveho kabloveho zväzku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 da sa to opraviť pokiaľ nie sú zlomené všetky , veľmi miesta na pokusy v priechodke nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Tak nakonec u mého auta výměna svazku levých předních dveří ještě v rámci záruky. Dííííky. Objednací číslo svazku je 5J0971120HC - součástí je i průchodka auto-dveře. Jinak na průchodce je číslo 1K0959843C, ale měnit bych ji samostatně nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Na kolik taková kabeláž přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 ale kdyz mam kabely dobry tak co?? ten spinac?? nebo staci ze je buzirka praskla,ale drat je ok?? muze byt problem i tady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Výměna spínače v zámku řidičových dveřích výjde v servise Škoda na cca 3tis. Kč ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 tak to je docela dost a nejde jen ten spinac?? cetl jsem ze nee, ale treba to nekdo zkusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSticky Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 tak to je docela dost a nejde jen ten spinac?? cetl jsem ze nee, ale treba to nekdo zkusil. a co třeba zkusit nějakého nezávislého autoelektrikáře protože ti co jsou ve značkových servisech moc ochotní nejsou ...moje osobní zkušenost :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JozefDrahovsky Vloženo 27. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Taky se přidám, auto chvíli po záruce. Levé přední dveře stále cvakaly a snažily se odemknout odemčené dveře. Opraveno doma. Opravdu kvalitní kabeláž . Vaša fotografia, na ktorej zachytávate nekvalitnu kabeláž hovori za všetko. Je len zázrak, že nie je viac požiarov vozidiel z vadnej kabelaže alebo bez známej pričiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Svoboda Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Ahoj, znova bych se tu chtěl zeptat zda někdo neví objednací čísla pinů (počet a popř. kde objednat) pro již zmiňovanou dveřní průchodku resp pro ten konektor? Chtěl bych předejít budoucím problémům a případnou namáhanou část kabelů vyměnit, jen se mi nechce ty piny z kabelů párat. děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Tak se také hlásím do klubu přerušených vodičů ve dveřní průchodce. FII FL 05/2010, 73 000 km, PP dveře, nefunkční el. stahování okna. Opraveno servisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Svoboda Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Zdravim, nikde to tu uplně nemůžu najít a ani podle DP mi to nejde. Chtěl bych vědět jak jste rozebírali tu dveřní průchodku. Nechci zase za to brát moc velkou silou ale prostě ne a ne sundat tu gumovou krytku. Kdyby někdo věděl nebo popř. fotky moc by mi to pomohlo. Ideálně by bylo i kdyby mi někdo dokázal říct, jaké piny jsou v té průchodce, chtěl bych si v budoucnu dodělávat el. zrcátka + výhřev. děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joska6 Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 Zdravím Mám FABIA II, rok 2007, najeto 152 000 km. Nejdříve mě MAXI DOT přestal zobrazovat otevření dveří u řidiče a auto se tvářilo, že vůbec nenastupuji. Nyní se k tomu přidalo i elektrické ovládání oken - vůbec nefunguje. Dnes jsem odendal krycí gumu a zjistil, že více kabílků je zcela přetrháno. Tak se zeptám u nás ve škodě kolik za to budou chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 joska6 > vše, včetně cen máš uvedeno zde v tématu a to již několikrát. Stačí si to projít. Nezobrazování na maxidotu a ovládání oken jsou dvě naprosto odlišně závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joska6 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 LukášCBR - vím.Sem to celé pročítal,ale zapoměl jsem tam napsat že se zeptám ve škodě známého.Měl by tam mít nějakou slevu.Ještě sem se tam ale nedostal. Dnes se jedu podívat na vrakáč.Prý to tam mají a nechají to za 500,- kč. Jinak MAXIDOT a el.ovládání oken jsou odlišné věci,ale na obojí tam musí být přece kabely.Jak jinak by to poznalo,že mám otevřené dveře. Mám tam přetrhaných více kabelů - asi čtyři. Zatím zdravím a dám potom vědět jak jsem dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Tiež mám čerstvú skúsenosť s výmenou káblového zväzku vo vodičových dverách. Asi pred mesiacom mi prestalo fungovať sťahovanie okien. V servise išli viac menej na istotu, boli to polámené káble. Provízorne to opravili a objednali nový zväzok. Vymené to bolo minulý týždeň, cena zväzku 75 eur + práca ... (u nás sa hovorí, no nekúp to... ) . Inak moj Roomster má 4,5 roku a 67 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Ten nový kabelový svazek byl zase s tou tvrdou časem lámající se izolací(bužírkou) nebo už je to lepší? Editováno: 14. Květen 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 už je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Prosim, nevi nekdo jaky sou to draty(myslim barva buzirky) co vedou k mikrospinaci (aby se na maxiku ukazali)?? Nejsem elektrikar.Jde nejak zjistit zda funguje napr, "propojit" draty co vedou k mikrospinaci?? diky. Ten mikrospinac funguje tak: sepne tak s to ukaze nebo je je stale seply a ukazuje rozpojeni?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Tak se hlásím do klubu, 2 přetrhlé drátečky a snad všechny natržené, některé i dvakrát, že tam nedaj 0,1mm dráty. Má to cenu opravovat (pájka + bužírka) nebo to nemá cenu (urve se to zase někde jinde) a je lepší koupit rovnou novej svazek? Ještě mě napadlo sehnat dráty + piny do konektoru v A sloupku a zakrátit kabeláž a až ve dveřích to pospojovat (pájka + bužírka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.