Přejít na obsah

Prevodovka - Problem

RadaR08

Doporučené příspěvky

Ahoj tak dnes jsem musel podradit pri prudke zatacce z 5° na 3° stupen. Najednou mi paka zacala na 3° lomcovat jako by tam byl neutral :wallbash: ... Kdyz auto stoji na miste bez zapleho motoru a dam jakoukoliv rychlost tak s pakou muzu lomcovat bez jakych koliv obtizi do leva - prava. Na kopecku kde bydlim jsem to musel drtit pres spojku na 3° prevodu (spojka byla pri rozjezdu uz pekne citit)... Hrabal jsem se jako malej v motorkach je mozne ze by odesla vydlicka? (stromecek) nebo kulisa? Nebo neco jineho? Prosim jen mi nerikejte ze to je na vymenu cele prevodovky... Auto mam 3 tydny a je pravda ze slo radit docela z tuha... Diky za jakoukoliv radu popr. kolik si mam pripravit na opravu... Dekuji :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

libero: ne to ne. Tak jsem zjistil ze mi jde 2, 3 a 5 qvalt... 1 a 4 nezabira :( zitra po obede se mam u mechanika stavit ze mi rekne co s tim je. No jestli mi rekne ze to je na komplet novou prevodovku tak me snad omejou... :feve: kazdopadne jak rikam zitra budu vedet vic tak mi drzte palce :palec2:

Editováno: , autor: RadaR08
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...