RadaR08 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Ahoj tak dnes jsem musel podradit pri prudke zatacce z 5° na 3° stupen. Najednou mi paka zacala na 3° lomcovat jako by tam byl neutral ... Kdyz auto stoji na miste bez zapleho motoru a dam jakoukoliv rychlost tak s pakou muzu lomcovat bez jakych koliv obtizi do leva - prava. Na kopecku kde bydlim jsem to musel drtit pres spojku na 3° prevodu (spojka byla pri rozjezdu uz pekne citit)... Hrabal jsem se jako malej v motorkach je mozne ze by odesla vydlicka? (stromecek) nebo kulisa? Nebo neco jineho? Prosim jen mi nerikejte ze to je na vymenu cele prevodovky... Auto mam 3 tydny a je pravda ze slo radit docela z tuha... Diky za jakoukoliv radu popr. kolik si mam pripravit na opravu... Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 chápem to dobre,že ti tam ostal 3q ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Zatím bych to neviděl tak černě. Sundej manžetu u šaltpáky a koukni na kulisu. Řekl bych, že jak už šla z tuha, tak teď už to vzdala úplně a rozpadla se. Tím jak to nemá se o co opřít tak samozřejmě ani nevyřadíš ani nezařadíš nic jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 12. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2011 (editace) libero: ne to ne. Tak jsem zjistil ze mi jde 2, 3 a 5 qvalt... 1 a 4 nezabira zitra po obede se mam u mechanika stavit ze mi rekne co s tim je. No jestli mi rekne ze to je na komplet novou prevodovku tak me snad omejou... kazdopadne jak rikam zitra budu vedet vic tak mi drzte palce Editováno: 12. Září 2011, autor: RadaR08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 žeby toto?? http://www.elitecat.sk/ArticleSelection.aspx?B=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 takze nakonec to pry je tahlo razeni. oddychlo se me ale hned jsem mu naridil at vymeni pravou vnejsi manzetu a stredove ulozeni stabilizatoru + mi zitra rekne celkovou cenu i s montazi spojky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 takže sú to tie tzv.kosti čo som ti dal v odkaze ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 libero: Odkaz nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 aha..hmmm...máš pravdu a ešte včera išiel ako som to sem hodil... toto snáď už ide http://www.cc-autodily.cz/razeni?vp-page=2&brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR08 Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 libero jojo to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.