Publikováno Září 19, 201113 r Zdravím všechny zkušené.Jsem tady nováček a potřeboval bych radu.Mám octavii 1.6 75kw a při prokluzu něco na předku příšerně skřípe až vrže.Máte někdo s tímhle zkušenosti? Vůle v nápravě nejsou. Děkuju předem za odpovědi.
Září 19, 201113 r Při jakém prokluzu máš na mysli? Když ti spojka prokluzuje, nebo při prokluzu kol při prudké akceleraci?
Září 19, 201113 r Autor Když mi kola hrabou,tak je to příšerné skřípání.Na trávě je to nádherně slyšel, děkuji za odpověd
Září 19, 201113 r Určitě! Počkej v zimě . PS: EDS = elektronická uzávěrka. Pozor, není to uzávěrka jakou znáš z traktoru, ale při prokluzu kola při rozjíždění, to prokluzující kolo přibrzdí. EDS pracuje do asi 20 km/h. Myslím. Upraveno Září 19, 201113 r od Wojnar
Září 19, 201113 r Autor Děkuji za odpovědi.JSem zas o něco moudřejší :-D......Tak v zimě to bude dobrý ne? když budou zabírat obě kola nebo špatně?
Září 19, 201113 r mám dojem, že tím myslel, že to budeš víc a víc slyšet když se budeš rozjíždět a kola ti na sněhu budou prokluzovat, tak bude to EDS pracovat pořád....
Září 20, 201113 r Luke.Kraut: jj, přesně tak . Oktu jsem koupil těsně před zimou a kdybych si v manuálu nepřečetl, že něco jako EDS existuje, tak bych byl taky dost vyplašený
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.