Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

tak, tak... bohužel.. se docela divím, že tam nedali také ta ehm "nerezová" zrcátka...

Když to tak vezmu, ani Superb nestojí v L&K za nic.. Laciná kola a divně vypadající hnědý interiér.. Nejpěknější je tedy v současné době OII a trošku se bojím, jak to zase zmrší pro OIII

Editováno: , autor: _Denis_
Vloženo

Jak se pozná lacinost kol? Podle černostříbrného provedení? Mně třeba u Superbu přijdou kola hodně dobrá. Mimochodem, OII byla taky fakticky přejmenovaná Edition 100. Superbu prospělo podle mě odpadnutí chromované masky.

Vloženo (editace)

Samo, toto je individuální.. Ale poněvadž ta nejlevnější kola, která se dnes a denně objevují i na favoritech mladých tuzerů, vyrábějí v kombinaci leštěné/leskle černá, ani trošku se mi nic podobného již nelíbí, sám preferuji buď klasická, jednobarevná, nebo maximálně kombinaci matného antracitu/leštěné. Navíc design těch kol např. k SII vůbec nesedí a v kombinaci s běžným podvozkem to auto vypadá jako koza..

OII je vážně přepracovaná Edition 100 (v podstatě jen jinou plaketkou na bocích auta a na sedadlech + světlou kůží ve dveřích) proto, že tato verze byla velmi oblíbená a líbila se každému.. Myslím, že to o současných L&K modelech neplatí, zvláště ne u SII, jehož podivně jednotvárná hnědá kůže sklidila již mnoho negativních ohlasů ;)

Editováno: , autor: _Denis_
Vloženo (editace)

Podla mna, konkretne u S2 L&K tie kolesa vyzeraju celkom dobre (nazivo). Ale tento Yeti by si fakt zasluzil nieco ine ako okukane Annapurny...A samozrejme suhlas, mne tie cierno-lestene disky uz evokuju vacsinou len lacne cinske aftermarkety...

Editováno: , autor: Cjoctavian
Vloženo

Bohužel, denní svícení v mlhovkách, černé folie na kapotě, diody ideálně i na favoritovi, hid sady do každé rodiny, to je to důležité. Asi největší tovární tuzing jsou pro mě černě lakovaná zrcátka na FII RS.

K SII, je to o chuti. Jedna Octavia L&K parkuje před barákem a zrovna kola jsou podle mě velkou slabinou.

Vloženo (editace)

Octavia v LaK je, pokud vím, na výběr i s koly Pallas a ty tomu autu sluší mnohem více.

_Denis_: S2 LaK je na výběr i s pouze stříbrnými koly Sirius. Nicméně, jak zde už bylo psáno, je to o chuti. Mně osobně se S2 v LaK líbí i s těmi kritizovanými koly

Yeti LaK vypadá sice hezky, ale z vnějšku to je opravdu čistě jen Yeti ala akční pakety, který vidím, když se kouknu z okna na sousedčiným "laciným" Yetim 1.2 tsi. Sice to vypadá hezky, ale na vrcholnou výbavu bych čekal trochu víc tvůrčí kreativity. Interier dle fotek ok, ale jak v případě S2 LaK to není nic až tak závratnýho, ale i tak se mi líbí. Uvidíme, jak se bude cenově lišit od nejvyšší výbavy.

Bojler: proč vůbec odstraňovali tu chromovou masku? Docela se mi tam líbila.

A ještě jedna poznámka. Právě jsem si udělal konfiguraci Superbu LaK a zajímavý je, že i na něj jde použít paket Outdoor. Je jen chyba v systému nebo je tomu opravdu tak? Vypadá to trochu zvláštně. :kol-32:

Editováno: , autor: Molvy
Vloženo

"Připravujeme atraktivní rozloučení s druhou generací Octavie v podobě atraktivního financování".

Kdo nevzal Championa, ten se asi nedočká ničeho jiného než 0% navýšení.

• o 6 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

,, Zahlédli jsme i faceliftovanou Škodu Yeti. Řidič vozidla se však v momentě, kdy uviděl kameru, dal na ústup. První fotografie omlazené verze Škoda zveřejní už tento týden. "

Neni tam toho sice moc videt, to je pravda ale aspon tvar prednich svetel a mam pocit ze i trochu jinaci zrcatko ;)

post-58977-0-12044900-1376322282_thumb.j

Vloženo

predek je uz zase ve stylu AUDI a VW ale tedka uz fakt moc ;) ...... tim nerikam ze by se mi to nelibilo,... libi se mi to ;) skoda tech mlhovek a denniho sviceni jak mel YETI tesne pod svetlama a kulaty :( ze to tenhle nema a skoda ze to nejak nepromysleli :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...