Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

bude mít nový model Yetiho mlhovky ve všech řadách,jen s tím,že za příplatek budou funkční? jako tomu bylo doposud?

aktualni verze nema mlhovky vzdy !!!

sice to tak z venku vypada, ale verze bez mlhovek ma jina svetla. Ty jsou komplet cela vpredu 1dil i presto ze vypadaji nezavisle. Ve verzi bez mlhovek je tam denni sviceni a druha pulka oci je jen plastovy vylisek bez diry na zarovku.

Ted jsem to resil u Tchana koupil si verzi bez a premyslel jsem zdali to jde dodelat. Ano jde, ale znamena to vymenu obou svetlometu, doplneni dratu a vymenu ovladace svetel. Takze i kdyz se svetla sezenou na vrakaci (ceny jsou cca 1500/ks), tak to stoji vic nez z vyroby.

aspoň to vypadá že tam jsou,někdo mlhovky vůbec neřeší,jen vzhled s a bez nich..za ten příplatek ať si je nechaji.. :kol-47:

konecne nejaka realna fotka + foto halogenoveho a xenonoveho svetlometu

post-10844-0-86341700-1377961982_thumb.j

post-10844-0-85114300-1377962263_thumb.j

Upraveno od Cjoctavian

1150142_416066211831082_1177209096_n.jpg

1175368_416066235164413_386387112_n.jpg

Upraveno od Molvy

btw: .......... zda se mi to, nebo prvni fotka vypada jak kdyz je to foceny pred narodni technickou knihovnou v Praze na Dejvicky ? :D :D :D

........ jinak,... tady jedna fotka YETIKA pro CHINU ;) (y) ........ MOC PEKNEJ S TIM ZADNIM KOLEM NA DVERICH !!!!!!!!

nevite jestli to bude i tady u nas ta moznost toho kola ? .... samozrejme ze za priplatek   :D

post-58977-0-16691400-1378333010_thumb.j

Jojo, určitě to je NTK.

Ale že by to tam fotili... tomu moc nevěřím.

Ale 6. srpna se tam natáčela reklama na Kiu (tuším).

Upraveno od Prochaine

... no taky si myslim ze by to tam asi nefotily,... vsichni by na to cumely a atd.... zvedavy cechackove :D

Na KIU nejak vseobecne ? nebo nejakej novej model ?

pekny ;) mrdozni ;)

............ teda az na ty cinsky napisy a mozna trochu moc velky logo ,, kohouta " ..... mozna to zkresluje fotka nebo nevim ale mozna mohlo bejt mensi ;) 

tim nechci tvrdit ze bych ho tam nesnes,... ba naopak a mozna to vypada tedka fakt jak plnohodnotny SUV s tim kolem ;) .... tim se asi taky vysvetluje to,... ze by mohl byt vetsi kurf, ze ? ;)

.......... ADD LOGO: myslite ze CESKA ETKA zna cislo loga a slo by objednat tady v CR ? :D :D

wow vyzera to dobre 

tak je to u nich novinka tak treba jeste naskoci ;)

Pleteš se, je to motor s CR systémem a je již delší dobu k  mání  :kol-28:

máš recht, ale nabízí se jen pro yetiho, že? co se týče škody... proto jsem si ho nevšiml...

U O2 FL byl, u edice champion, ale myslím si, že bylo opravdu málo kusů....

• Autor

Dvoulitr se normálně dodával, ale jen na některé trhy.

Musím říct že se mi moc líbí!! :kol-47:  A ano 81kW bylo v OIIfl ale jen pár kusů, kdybych neměl tenkrát novou 1.4TSI tak bych šel raději do tech 81kW

post-36409-0-42083300-1379272594_thumb.j

z letošní IAA

• Autor

No nevim teda, tohle není nic pro mě. Čekal bych aspoň nový kola. Ze spojení "SUV" a "City" se mně navíc dělá špatně. Ale to bude tím, že v nich většinou potkávám "štětky".

Upraveno od bojler

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.