Přejít na obsah

Zvuková signalizace blinkrů


Koorn

Doporučené příspěvky

Zdar,

v květnu jsem si koupil Fabii (r.v. 12/2000). Bohužel nemohu přijít na to, jak je možné, že mi nefunguje zvuková signalizace blinkrů. Respektive občas jo, ale to jen málokdy (hlavně když je horko :)

Nemáte s tím někdo zkušenosti?

Editováno: , autor: Koorn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dá se to jednoduše nahradit jiným repáčkem - jsou tu někde na foru popisy. Odšroubovat dva šrouby, vyndat budíky a uvnitř odletovat/přiletovat dva dráty. Někdo to nahrazuje výškovým repráčkem ze dveří. Ale není mi jasná impedance - výškáč má snad 4 ohmy, já použil normální repráček z GME, který je 8 ohm a normálně to funguje. Originál prý má 50 ohm. Není to na něm napsané, tak pokud tu někdo ví, rád se nechám poučit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je divný,že málo nafty-pípá,málo vody do střiků-pípá,všechno pípá,jen blinkry ne,někde jsem četl na octavia clubu o tomto problému,ale s oktávkou,prý něco špatně s vypínačem varovných blinkrů,nevím zda to má něco společného i s fabií

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Natolik nejsem obeznámený s problematikou "nakódování" různých funkcí do "komfortky", abych to mohl tvrdit jako evangelium, tak to položím jako otázku:

nebude to nakonec právě tím nakódováním = neboli nezablokoval to nějaký chytrák přímo v komfortce? Když se dá blinkrům nakódovat trojblik - čtyřblik - pětiblik, nedá se nakonec vypnout - zapnout i tato akustická signalizace?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

sice nevím, co je v odkazu - nejde otevřít - tipuju na nějaké univerzální pípadlo, ale do žádného experimentování bych se nepouštěl. Vyměnit ten repráček bude podstatně jednodušší, než ve sloupku řízení hledat správný kabel.

Editováno: , autor: Wittmann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...