Přejít na obsah

Prosím o zhodnocení inzerátu


Stene

Doporučené příspěvky

Řekl bych, že tohle stočené není.

Páč na takovou hodnotu by tak staré auto snad nikdo nepřetáčel.

A cena?

Řekl bych, že pán ma smůlu, páč při ceně nad 200 tKč, což by si jistě vzhledem ke stavu a výbavě, mimochodem ta není malá, byla cena zasloužená, by ji prodával asi dost dlouho.

Možná se auta potřebuje zbavit rychle, kdo ví co ho k tomu vede, tak nasadil tuhle cenu. Jednak to prodává sám, ne přes bazar.

Cena je fakt suprová, vzhledem k tomu, že za takovou cenu se prodávají auta s 4-5x více najetými kilometry (ke kterým je třeba ještě tak 100tkm přičíst na stočení).

Jedině auto důkladně prolízt, jestli tam nejsou někde známky jak se v tom furt někdo hrabal a pod. Jestli se mu na autě, čistě hypoteticky, něco soustavně sralo a proto to chce třeba prodat, pak by to mohlo být poznat.

PS: Nenašel jsem tam. Má to klimu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle inzerce je to lákavá nabídka a v případě, že je vše jak je inzerováno, souhlasím s Wojnarem. V každém případě si nechat zjistit historii - je několik způsobů a jeden z možných je za 500,-Kč (nevím jestli cena ještě platí) si nechat u Cebie vydat certifikát. Prostě důkladně prolézt, prověřit a když bude vše O.K. není co řešit! Nejlepší je, když Ti prověření udělá někdo z autorizáku, případně prověří tloušťku laku atd.. Hodně štěstí :)

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...