czzapik Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 ahoj chlapi, v jakých autech je stejná převodovka jako v Octavii I 1.6 55kW rok 97? a rovnou se zeptám, jestli se někomu tato funkční převodovka neválí v dílně a neprodal ji. Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Tady si to najdi: Ale stejně se mezi jednotlivými motorizacemi liší poměry jednotlivých převodových stupňů apod. Takže ideální najít převodovku přímo z 1.6 55kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czzapik Vloženo 23. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 nějak mi uniká smysl položky kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 23. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2011 Mně se neptej, já je nevyrábím. V průběhu let výroby, se dělaly i různé úpravy převodovek (ani stejný motor není jen jeden). Ve tvém případě pro rv 1997 bych řekl, že bude platit asi ten první, tedy CZE. Na té Tvé jej najdeš podle obrázku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czzapik Vloženo 24. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 a z nějakýho koncernovýho auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 No, musí to být z jednašestky aby pasovala příruba, to je základ. Ale ze silnější jsou některé převody rychlejší, převážně 3 až 5, takže pak Tvoje 55-ka bude jakoby dychavičnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.