Přejít na obsah

Parrot - nefunguje, nereaguje

CEZAR

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi.

Bohužel jsme někdo pořádně nezavřeli kufr u auta a vybila se baterie. Koupili jsme novou, protože ta stará už byla kaput a vše jede jak má, kromě parrotu. Vůbec se nerozsvítí display a ať mačkám cokoliv tak nefunguje. Jak to mám rozjet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli před tím fungoval jak měl a krom vybití baterky a osazení nové se nic jiného kolem toho nedělo, pak jedině vymontovat a do servisu. Žádné "factory reset" Parrot nemá.

Odkud si? Někde ve městě budete něco mít. U nás to dělá firma, která prodává a servisuje mobily a zabývá se i montáži HF.

Mohlo se stát, že se mu nějak nelíbilo pomalé snižování napětí jak se baterka vybíjela. Což se mi ale moc nezdá, páč Parrot byl vypnutý. Nicméně napájen byl stále.

Zkus ještě vytáhnout rádio, někde za ním jsou konektory (Parrot se zapojuje na ISO mezi "auto" a rádio) a zkus je rozpojit a znova zapojit.

Mně se třeba stalo, že v manželčině autě nešel spárovat. "Neprozradil" mi PIN. Jinak fungoval normálně. Přehráni softu pomohlo.

Takže stát se může všechno.

Odkaz ke komentáři

Kromě vybití baterie a namontování nové se nic nedělo o čem bych věděl. Rádio bylo rozlazené, vymazaly se hodiny atd. a nefungoval parrot, toť vše po vybití baterky.

To je právě v autě od tchýně a ona má rádio originál zabudované, takže ven asi nepůjde. Myslel jsem že to půjde někde restartovat nebo tak. Tak asi v tom případě bude muset do servisu ať jí na to mrknou - přes elektro moc nejsem, tak do toho nebudu šťourat.

Díky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...