Publikováno Říjen 30, 201113 r #1 Problémy s motorom - nepravideľný chod, voľnobeh.... Zdravím všetkých "škodovákov".Mám Fábiu 1,4 Mpi r.v.2001 a problémy s motorom.Motor ide nepravidelne,má nízke otáčky pri volnobehu a tím pádom má často tendencie zhasnut počas jazdy.Sviečky vymenené,klapka vyčistená a nadstavená,teplotné čidlo vymenené,vstreky zmerané-ok,lambda zmeraná ok,vag robení 2x-bez závad,a začínam byť z toho zúfalý.Vie mi niekto poradiť?Ďakujem.
Říjen 30, 201113 r Co tak pouzit moznost HLEDAT, nic mene se podobny problem resi par clanku pod tvojim. Takze nebud linej a hledej, je tady toho hodne. Pak kvuli tomu, ze nenapises jiz do zmineneho tematu svuj problem, tak je tady takovych temat xxx a tezko se v tom pak orientuje
Říjen 30, 201113 r u MPI jsou nepravidelný otáčky normální, tuším od několika najetých km..někdo to tu psal, takže to tu omrkni
Říjen 30, 201113 r Vie mi niekto poradiť?Ďakujem. Změř si/nech změřit kompresní tlaky na teplém motoru. S příslušenstvím už jsi si vyhrál dost, tak ať víš, jestli je motor v dobrém mechanickém stavu. Kompresní tlaky ti to poví spolehlivě.
Říjen 31, 201113 r Mam presne ten istý problém. Automechanik mi povedal že to môže spôsobovat autoalarm. Je to možné aby to spôsoboval autoalarm?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.