Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tady to hicuje jako hovado... Jak je u vas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 (editace) Tak ted to povyrostlo na 41.9... Chcipam... Editováno: 27. Červenec 2006, autor: Martinoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Bratislava 34 C v tieni 46 C na priamom slnku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tady to hicuje jako hovado... Jak je u vas?? To mas ale na slunci ne? U nas 31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Mam cidlo za oknem, ale primo na nej slunce nesviti, ani nemuze. Bude tam nejaka odchylka od rozpalenyho baraku, ale zase tak velky rozdil to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 44.čidlo pod venkovním parapetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak mam v pokoji uz "jen" 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak takhle bylo v Č. Budějovicích v neděli dopoledne. Čidlo mám stejně jako cosby pod parapetem. Jinak podobný počasí je tady už 14 dní. Ještě že sem letos nejel k moři, na Lipně bylo suprově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dnes v Praze. Teď je 19:00 a venkovní čidlo ve stínu ukazuje 35.7°C a domácí teplota je 31.5°C. Doma (rodinný domek) celý den otevřená okna a dveře ale nepomáhá to. Teplota klesne pod 30°C až někdy ve 22 hod. Co se týká venkovní teploty přes den, tak máme čidlo pod zateplenou polystyrenovou omítkou (5 cm) a někdy kolem 16 hod teplota na displeji vyleze i na 55°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Co se týká bazénu, tak tam je asi 7500 litrů vody (kulatej bazén průměru 3,6 m) a voda se přes den ohřeje na skoro 28 °C. Tam se taky pak nedá moc ochladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Fílo,nic proti,ale děláš chybu.Já větrám napno ráno a celý den potom zavřená okna-nebo jen mírně větračku.prostě ten teplý vzduch nepouštím dovnitř a mám okolo 28 doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 jj, souhlas, já držím 25-27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 U nás to nepomáhá, jelikož v 1. patře jsme z části pod plechovou střechou a ta když se rozpálí, je doma nesnesitelně. V přízemí, v garáži, ve sklepě je všude OK, a to se tam nemusí ani větrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_iceman Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Pred 6ti tydny jsem odjel z CR a nestacim se divit, jaky pekny pocasi tam je... Az se vratim, tak urcite zacne prset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Pred 6ti tydny jsem odjel z CR a nestacim se divit, jaky pekny pocasi tam je... Az se vratim, tak urcite zacne prset déšť je hlášený hlavně na sobotu, ale pak má teplota letět opět nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Teď je skoro 9 večer a teplota doma je 31°C - pouze o 0,5°C nižší než v 19 hod. Čidlo na fasádě ukazuje 29,9°C (v 19 hod. bylo 35,7°C) a teploměr na zahradě ukazuje 30,2°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já každý odpoledne dělám na stavbě a poslední týden mám dovču a makám každej den od 6 do 21 bez přestávky,tak vím co je teplo. Zároveň mě dělají pokrývači střechu a těm opravdu nezávidím. Jinak bydlím na Mikulovsku což je nejteplejší část ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Hm, teď je 21:50 a já mám v pokoji krásných 29 st... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dneska to bude asi nejhorší noc - je 22 hodin a teplota doma zůstala na 31°C - otevřený okna, dveře na balkon a ani malej průvan se nedaří vyloudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já mám v ložnici stropní ventilátor.Můžu vřele doporučit.Bez toho bych se nevyspal.Poprvé jsem to na vlastní kůži poznal v HR,kde byl pokoj bez klimy ale s tímto ventilatorem a jak jsem přijel dom,okamžitě jsem ho kupoval.Fakt paráda a tichoučký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 jj, stropní ventilátor je good věc, ale máme výšku stropů od podlahy jen 230 cm a pro 197 cm člověka nic moc - při mojí smůle bych se do něj 100% namotal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Tak já jdu taky zkusit chrupnout. Ale nevím, je 23:30, teplota venku 23 vevnitř 28,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 U nás je krásnych 24°C celý deň! Ako doma, tak aj v práci. Len v tom aute to chvíľku trvá, kým to klesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Venku 35 a to mi na čidlo nesvítí teploměr,doma-přízemí 22,patro 25,vrch 28.Mám starší barák a obvodové zdivo 80 cm-jedna z výhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Tady uz to taky zase hicuje.... Venku 34.2, uvnitr 29.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.