fiser Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Zdarec chlapi, prosím o radu. Strašně mě na autě hučí servo. Znám to z octávky, ale tam stačilo dolét olej a odvzdušnit. Tady je bohužel kapalina všechna a odvzdušnit samozřejmě nepomůže! Co tam může být špatné?? Čerpadlo?? Kolik si mám nachystat peněz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Čerpadlo a zřejmě nejen to,všude budou piliny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Ahoj, jen se jeste ujisti, zda to nedela volnobezka alternatoru. Mam stejny motor a pri toceni volantem hukot a delala to prave volnobezka alternatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 24. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Mám opraveno, v servise sundal čerpadlo a hned se jelo koupit nové. Docela drahá záležitost,komplet i s prací 6700 Kč :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Mám opraveno, v servise sundal čerpadlo a hned se jelo koupit nové. Docela drahá záležitost,komplet i s prací 6700 Kč :-( Cena je fakt slušná,nechtěl jsem tě nějak strašit ale když to servo odchází tak rozhazuje po systému částečky kovu a je potřeba to přinejmenším propláchnout aby neodešlo servo,už jsem takhle pár autí dělal v koncernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 25. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 No nevim jak presne myslis proplachnout, ale doleval prvni nejaky obyc(dokonce snad prvodovy )olej a jakoby to odvzdusnil , volantem doparava a do leva , pak olej vylel, a dal novy- Tot vse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 To by mělo stačit,proleju tím tak 2l něčeho obyč a pak dávám to co tam patří,jen mám zlou zkušenost,vytrestala mě audina a passat po výměně čerpadla šlo do kytek servo,ale nevím jak dlouho to hoblovali s ou šedou kaší místo oleje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adynko Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Ahoj všem, čtu tady ten problém a myslím že ten můj se tomu podobá i když mám o příznak víc a to to že na volnobeh mi i píska řemen nebo něco tam kolem těch součastek, když stojím a zatáším píska víc a slyšet i servo....no při vyšších otáčkach vše přestane. jenom na volnoběh. Nahrál bych sem i video se zvukem když se někdo najde co by chtěl s tím pomoct. Někdy při delší trase se ten motor tak srovná že to nepíska vůbec ale jak postojim na volnoběch kolem minuty tak začne. Kamoš koukal na to a říkal že když zatočím volantem tak prej ten remen přešmykuje. Logicky mě taky napadá řemen...ale proč u toho hučí i servo nechapu. Jestli alternator? řemeny, servo? netuším a vše se mi kupovat nechce...kdyby se někdo našel co už ten problém potkal a vyřešíil by mi moc pomohlo. Přece jen jdou vanoce a kazda kačka se hodí. děkuji vše co se ozvou. mam 1,9 tdi. 74 kw , 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 ahojte potreboval by som pomoc. ked sa mi zohreje motor a prejdem cca 5km tak mi začne zvlaštne hučat a teraz neviem či servo alebo čo to je. v prílohe je nahrany zvuk -nie je to dobre počut ale je to zvuk v 9 a 13 sekunde prvy subor a druhy 3s tam je to lepšie počut. robí to ked auto stojí a točí sa volantom ale taktiez aj za jazdy ked je zaradena rychlost a otačky su nízke, ked pridám tak sa zvuk stráca. voice 001.wav voice 002.wav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freik313 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 ahojte potreboval by som pomoc. ked sa mi zohreje motor a prejdem cca 5km tak mi začne zvlaštne hučat a teraz neviem či servo alebo čo to je. v prílohe je nahrany zvuk -nie je to dobre počut ale je to zvuk v 9 a 13 sekunde prvy subor a druhy 3s tam je to lepšie počut. robí to ked auto stojí a točí sa volantom ale taktiez aj za jazdy ked je zaradena rychlost a otačky su nízke, ked pridám tak sa zvuk stráca. mam rovnaky problem a lezie to pekne na nervy. Netusite niekto ci je to sposobene len servom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 automechanik mi povedal ze remenicu alternatoru mam v poriadku, ale mam vyleštenu remenicu na serve...objednal som novu mala by mi čoskoro prist, dam ju vymenit potom sem napišem či to pomohlo..... ps. raz som do serva pridal 1deci aditiva a zvuk prestal ale zas sa objavil...a aby som nezakladal novu tému v čom môže byt problem ked mi vytláča cez viečko servonadobky olej? olej je aj spenený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Někde to saje vzduch. Zkus dotáhnout a zkontrolovat hadice. A nebo v háji čerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 dik za radu ked to pojdem dat robit tak necham skontrolovat aj tie hadičky, potom napíšem výsledok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freik313 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Tak som vymenil cerpadlo za fungel nove a robi to stale. Problem je v riadeni a nie v servo cerpadle, zrejme odisli ventili v servo riadeni a tie zacnu vydavat neprijemny zvuk po zohriati servo oleja. Oprava na 200 Eur za repasovane komplet riadenie alebo 350 eur pri kupe noveho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 no tak remenicu som vymenil, je pravda že volant ide očosi lahšie ale hučanie neprestalo, takže skusim ešte vymenit komplet olej a možno pridam aj to 1dc aditíva. potom dam vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 jsou tu profici jo,ale dle meho nazoru to je zavzdusnene... ja by jsem to resil tak,ze by jsem dal celej predek do vzduchu a s vypnutym motorem a otevrenou nadobkou daval parkrat plnej rejd do leva a prava a pak by jsem to chytil a opet plne rejdy... snad pomuze,jinak nwm jinak cele rizeni bez cerpadla se da sehnat za 3 tisice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Odvzdušní se to samo po zarejdování doleva doprava i na zemi, tam problém není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Sup1:takze jsem jitrnice a dvakrat jsem to zvedal dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 (editace) no takže síce po dlhšom čase ale až teraz som bol v servise lebo som čakal na veci..... do serva sa dal novučký olej a hučanie prestalo neviem sice na ako dlho ale ak to zas začne tak vymenim olej a bude dufam klud.... inak do stareho oleja som dal raz aditivum cena 20e za 1dc a tiez to pomohlo.uz neviem presny nazov aditiva ale sluzilo na lepšie premazanie a menšie opotrebenie. Editováno: 2. Červen 2014, autor: xronical Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. Červen 2014 Sdílet Vloženo 2. Červen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec123 Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 Zdravím mam steny problém mam škoda superb1 začalo my hučat čerpadlo. rozhodol som sa o kúpu nového no po výmene bolo všetko v poriadku no po chvilke začal problém znova poraďte prosím čo treba urobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 Pravdepodobně koupit čerpadlo kvalitní a dát do něj správný olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superba Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 V 6. 5. 2014 na 13:13, SUP1 napsal: Někde to saje vzduch. Zkus dotáhnout a zkontrolovat hadice. A nebo v háji čerpadlo Mam problem kdyz zatacim servo de z teska nehuci ani se nestraci ale z lechka nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.