JanSuperb Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 (editace) Ahojte chci se pozeptat potrebuji na superba rv.2004 nejakou kouzelnou krabicku k taznemu zarizeni?nemam couvaci senzory tak snad nepotrebuji ale pro jistotu se ptam:) Editováno: 27. Únor 2014, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 Kupoval jsem tažné a uplně normální kabelaž . Žádnou krab. ani nic jineho. A zasuvka máká jak má a ani na maxidotu to nic nehlásí. Protože ob.kabelaž stojí cca 150 kč a ta kouzelna co se snaží každému nacpat cca ještě o 1000 kč víc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 http://www.tazne-zarizeni.org/elektropripojka-univerzalni-7-polu..............761869,5.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NÉŤA Vloženo 9. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2011 http://www.tazne-zarizeni.org/elektropripojka-univerzalni-check-control..............16400501,304.html a nebo tam můžeš dát tohle. to je to co ti chtejí tam dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Ahoj, přesně tak - není potřeba. Např. tažné co dávali jako originál mělo odpojování zadní mlhovky, couvacích senzorů a hlídání prasklých žárovek blinkrů na vozíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ahoj chci si namontovat tažné rozumím tomu i když mám park asitent a kontrolu světel tak mužů dat obyč elektroinstalaci? Dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Tak pokud to nebude originál škoda tek předpokládám že budeš mít problém s park asistentem.Jak psal Ace o řádek výše.Musí ti to odpojovat park asistent jinak při couvání ti to bude pořád řvát.Teda aspoň jsem to takto pochopil já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Jojo řvat to bude, ale je tam vychytavka pro ty, co to neuměj zapojit a šetři kačku do el. instalace. Prostě vypnou bzučak a fertik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Ahoj mam dotaz kdyz pripojim auto prepravnik a zapojim elektriku na aute mam Original tazne s 13 polovou zasuvkou a i na vleku mam 13 polovou a kdyz zaradim zpatecku tak mi to neodpoji couvaci senzory a porad hlasí nevite proc??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Buď nefunguje mikrospínač v zásuvce nebo není nakódovaná řj parkovacího senzoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ahoj lidi tak jsem ho namondoval a i obyč zásuvku a žádný problém a tech par minut pípání se da vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Danofon: Taky uvažuju o tažném, jaké si tam dal(firma, web) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Vcera jsem vezl normalni vlek s normalni 7 polovou zasuvkou tudiz jsem tam dal redukci z 13-7polu a senzory byli vyple tak nevím ale pokud pripojim platak tak porad piskaji.. jsem s toho jelen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tim 35 Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ale to pipa jen při zařazené zpátečce,nebo ne,? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Ďurih: Ahoj je to značka hakpol www.amsa.cz stalo mě to 1800kc i s zasuvkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Mám k tomu otázku : Když přivezu svýmu mechošovi závěs na kterej nemá atest, tak musím na komplet STK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Ďurih: Já jsem byl tento týden přihlásit tažné potřebuješ mit k němu typový list a pokud ti to bude dělat servis a da ti razitko tak nemusíš na STK. Ale pokud nemáš ten typový list tak to asi bude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Cau kluci zajimalo by me jakou mate spotrebu s 2,8? ja ji mam taky na LPG, premyslim ze tim budu tahat karavan. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ahoj lidi, kamarad ma nasledujici problem dodelal tazny a koupil original elektriku,kvuli parkovaci senzorum,aby se vypinaly (coz tedka nevyzkousim,protoze mu nejdou-1 cidlo ko) - nakodovany by mely bejt - jestli je to dobre 10114( nemelo by to bejt 10104?). a tedka kdyz pripoji vozik- je udelana komplet nova elektrika na nem, tak auto odpoji zadni blink, jde pouze predek a zrcatko. Co sem se zde docetl tak na roomstru to delala kontrola zarovek,vyhodnotila to jako velkej odber a vypla. Mohl by mi nekdo poradit co se ma vsechno jeste nakodovat ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sm0lda Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Ahoj chlapi, potreboval bych poradit s vyberem tazneho na Superba I. Predstavoval bych si neco odnimatelneho a aby toho po oddelani neslo moc poznat. Tzn. aby zasuvka nebyla moc viditelna a zbytek po taznem byl co nejvic schovany. Mate nejake tipy? Diky predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Vertikální tažné zařízení Westfalia je úplně schované a nejde nic vidět, ale ta cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sm0lda Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 A co tazne od firmy Hook. Nejake zkusenosti? Maji taky "neviditelny" vertikal a cena je trosku lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 Jak píše Rabbit, měl jsem odnímatelné tažné Westfalia na Supu 2.0TDI naprostá spokojenost. Zásuvka je schovaná pod nárazníkem jenom sklopíš, nasadíš tažné a jedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sm0lda Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 No jo, ale kde to sehnat za nejaky rozumny peniz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.