Publikováno Listopad 9, 201113 r Ahojte chci se pozeptat potrebuji na superba rv.2004 nejakou kouzelnou krabicku k taznemu zarizeni?nemam couvaci senzory tak snad nepotrebuji ale pro jistotu se ptam:) Upraveno Únor 27, 201411 r od JanSuperb
Listopad 9, 201113 r Kupoval jsem tažné a uplně normální kabelaž . Žádnou krab. ani nic jineho. A zasuvka máká jak má a ani na maxidotu to nic nehlásí. Protože ob.kabelaž stojí cca 150 kč a ta kouzelna co se snaží každému nacpat cca ještě o 1000 kč víc
Listopad 9, 201113 r http://www.tazne-zarizeni.org/elektropripojka-univerzalni-7-polu..............761869,5.html
Listopad 9, 201113 r http://www.tazne-zarizeni.org/elektropripojka-univerzalni-check-control..............16400501,304.html a nebo tam můžeš dát tohle. to je to co ti chtejí tam dát.
Listopad 10, 201113 r Ahoj, přesně tak - není potřeba. Např. tažné co dávali jako originál mělo odpojování zadní mlhovky, couvacích senzorů a hlídání prasklých žárovek blinkrů na vozíku.
Duben 29, 201312 r Ahoj chci si namontovat tažné rozumím tomu i když mám park asitent a kontrolu světel tak mužů dat obyč elektroinstalaci? Dekuji za odpověď.
Duben 29, 201312 r Tak pokud to nebude originál škoda tek předpokládám že budeš mít problém s park asistentem.Jak psal Ace o řádek výše.Musí ti to odpojovat park asistent jinak při couvání ti to bude pořád řvát.Teda aspoň jsem to takto pochopil já
Duben 29, 201312 r Jojo řvat to bude, ale je tam vychytavka pro ty, co to neuměj zapojit a šetři kačku do el. instalace. Prostě vypnou bzučak a fertik.
Květen 1, 201312 r Ahoj mam dotaz kdyz pripojim auto prepravnik a zapojim elektriku na aute mam Original tazne s 13 polovou zasuvkou a i na vleku mam 13 polovou a kdyz zaradim zpatecku tak mi to neodpoji couvaci senzory a porad hlasí nevite proc???
Květen 3, 201312 r Ahoj lidi tak jsem ho namondoval a i obyč zásuvku a žádný problém a tech par minut pípání se da vydržet.
Květen 4, 201312 r Vcera jsem vezl normalni vlek s normalni 7 polovou zasuvkou tudiz jsem tam dal redukci z 13-7polu a senzory byli vyple tak nevím ale pokud pripojim platak tak porad piskaji.. jsem s toho jelen :-)
Květen 6, 201312 r Mám k tomu otázku : Když přivezu svýmu mechošovi závěs na kterej nemá atest, tak musím na komplet STK ?
Květen 11, 201312 r Ďurih: Já jsem byl tento týden přihlásit tažné potřebuješ mit k němu typový list a pokud ti to bude dělat servis a da ti razitko tak nemusíš na STK. Ale pokud nemáš ten typový list tak to asi bude problém.
Květen 28, 201312 r Cau kluci zajimalo by me jakou mate spotrebu s 2,8? ja ji mam taky na LPG, premyslim ze tim budu tahat karavan. diky
Únor 21, 201411 r Ahoj lidi, kamarad ma nasledujici problem dodelal tazny a koupil original elektriku,kvuli parkovaci senzorum,aby se vypinaly (coz tedka nevyzkousim,protoze mu nejdou-1 cidlo ko) - nakodovany by mely bejt - jestli je to dobre 10114( nemelo by to bejt 10104?). a tedka kdyz pripoji vozik- je udelana komplet nova elektrika na nem, tak auto odpoji zadni blink, jde pouze predek a zrcatko. Co sem se zde docetl tak na roomstru to delala kontrola zarovek,vyhodnotila to jako velkej odber a vypla. Mohl by mi nekdo poradit co se ma vsechno jeste nakodovat ? Dekuji
Květen 6, 201411 r Ahoj chlapi, potreboval bych poradit s vyberem tazneho na Superba I. Predstavoval bych si neco odnimatelneho a aby toho po oddelani neslo moc poznat. Tzn. aby zasuvka nebyla moc viditelna a zbytek po taznem byl co nejvic schovany. Mate nejake tipy? Diky predem
Květen 7, 201411 r Vertikální tažné zařízení Westfalia je úplně schované a nejde nic vidět, ale ta cena.
Květen 12, 201411 r A co tazne od firmy Hook. Nejake zkusenosti? Maji taky "neviditelny" vertikal a cena je trosku lepsi...
Květen 13, 201411 r Jak píše Rabbit, měl jsem odnímatelné tažné Westfalia na Supu 2.0TDI naprostá spokojenost. Zásuvka je schovaná pod nárazníkem jenom sklopíš, nasadíš tažné a jedeš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.