Lubkooo Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Zdravím, potřeboval bych poradit koupil sem Fabku 2 mam tam originál ALU Škoda. Jak zjistim jestli sou vhodné na zimní provoz do mrazu??? Mám typ Antares viď. foto. Dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 nevidím jedinej důvod proč na alu kolech nejezdit i v zimě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Nevidím důvod s nimi v zimě nejezdit, dnes jsme jinde než před 20-ti lety, a mmj. já s Antaresy na Rumíku v zimě jezdím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 Sice jsme na jaře, ale řidič musí uvažovat při výběru svých úprav dopředu Na svém autě mám na zimu kola Antares a zdají se mi docela vhodná, ale přiznám se, že se pohlížím po 16´, protože proti Gigarům na léto pak "zimní vzhled" není to pravé ořechové. Zalíbila se mi kola Poli z jedničkové Fabie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.