ratras1 Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Chystám se před zimou pro jistotu nabít baterku, při jejím vytahování jsem ale narazil, je dole přidělaná 13kou šroubem, poprvé jsem na to neměl správně dlouhý klíč, teď už ho mám, chci se jen zeptat jestli není na odšroubování šroubu nějaký fígl? Mám obavu aby mi při odšroubování následně nespadnul někam do motoru odkud bych ho vzhledem k přístupu už asi nikdy nevyndal, takže otázka zní jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Do oříšku si dej trochu dětský pastelíny a šroub zůstane v ořechu, ale opatrnosti je vždy zapotřebí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 Já ho povolím a pak vytočím rukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 pry dojde k vymazabni elektronickych pameti ABS,prevodovka a je nutne opet naprogramovat stahovani oken dle manualu JAK NA TO...??????.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 oranžová kontrolka volantu ti zhasne,ak pôjdeš viac ako 20km/h a okná jednoducho cez ovládanie v interiéri stiahneš na doraz a potom ich zase vytiahneš nahor a bude ti to fungovať 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 ma cenu dobijet baterku,kdyz mam auto asi 2.roky koupene a v ni puvodni baterku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Za dobití nic nedáš. Ale jestli s tím autem jezdíš pravidelně tak se dobíjí samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Dobíjením prodloužíš životnost baterie a pokud se na ni potřebuješ spolehnout tak je péči o ni důležitá a co se má dělat dle manuálu je v manuálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 Chtel bych se zeptat,kdyz odpojim baterku co se stane s navi.Nexus,budu muset zadat kod? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 11. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2011 nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.