Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mě spíš přijde usměvný auto s podběhama velkýma jak kráva a malejma zašprclejma kolama někde uvnitř ala tramvaj..

ale je fakt že občas přijde člověk kterej má potřebu tohle řešit ;)

jj kola mají být přiměřeně velký a trochu zarovnaný s blatníkama a když přijde na realitu, nemáš nárok na parkovišti nebo během jízdy poznat, že před tebou jede Fabia se zadníma kolama o půl palce širší ;) To není tak viditelný, jak u Ferrari, kde jsou zadní kola širší o několik cm lol

• 2 týdny později...

Hoj lidi, sice sem to tu celý pročet a očividně zjistil že mohu obout na Škodu Fabii 2 1.2 HTP 51kW zimní pneu 195/50 R15, ale jelikož nemám přístup k velkému techničáku tak se nemůžu přesvědčit, jak to tam s tímto rozměrem je:-( Nevíte někdo estli to má tadle Fabka v techničáku? Dokonce sem volal i na zákaznický centrum škoda (marně)

ale Fabia II se řeší v jiné sekci, tady je FI. Jinak na FII patří tuším 195/55 R15. Koukni do jejich sekce

mam bílou fábku a chtěl bych tam dát tyhle kolečka, jen nevim, jestli 16 ky nebo 17 ky.co myslíte?

post-26973-1228242045_thumb.jpg

17" nemusí být špatný, ale 16" si myslím, že by mohli klidně stačit, žadnou ostudu by jsi s nima určitě neudělal

17" nemusí být špatný, ale 16" si myslím, že by mohli klidně stačit, žadnou ostudu by jsi s nima určitě neudělal

já se bojim toho, že na tom ty 16" budou vypadat malý...

dej sedumnáctky, páč když dáš šestnáctky budeš časem nasranej že sou malý ;)

dej sedumnáctky, páč když dáš šestnáctky budeš časem nasranej že sou malý ;)

asi máš pravdu..fakt sem zvědavej, jak to bude vypadat, černý na bílym autě....

myslim že vpoho

• 5 týdnů později...
myslim že vpoho

kuci jaky pneu muzu dat na OZ SUPERTURISMO WRC 17'' s ET 35 na fabii RS? diky moc

chce to vědět i šířku ráfku, ale na fabii běžně 205/40/17..

chce to vědět i šířku ráfku, ale na fabii běžně 205/40/17..

a dal bych tam myslis i 215/40/17? sire rafku to je tech 8x17 diky moc klaco, v tomdle sem total lama...;)

i ta by se měla vejít, ale stejně bych dal 205/40, to bude bez problémů(i to bude hezčí-guma se na tu osmičku napne) a myslim, že i pokud bych chtěl kola dopsat do techničáku, je potřeba dát 205/40, mrkni to typ. listu, tam by měla bejt schválená kombinace..

i ta by se měla vejít, ale stejně bych dal 205/40, to bude bez problémů(i to bude hezčí-guma se na tu osmičku napne) a myslim, že i pokud bych chtěl kola dopsat do techničáku, je potřeba dát 205/40, mrkni to typ. listu, tam by měla bejt schválená kombinace..

ok, diky moc, dam tedy na tebe! ;)

kdyžtak si ještě počkej co ti kdo poradí..

přesně tak! ;)

taky už sem přemejšlel, že bych změnil gumy na 215/40 (mám 8x17" ET35), ty 205ky na tom sou kua našprcnutý a nějak extra se mi to nelíbí :feve: jinak koukám že na Roomstera a FII sou povolený i 225/35, ale to už musí bejt děsná šlupička :feve:

Zdravím, zkoušel jsem hledat, ale nenašel odpověď. Zkusím štěstí zde, kde se řeší kola.... Co dělat v případě, že mám starší Fabii MR 2000 a v techničáku mám zapsaný pouze 15ky a chci tam dát 16". U novějších je 16" v TP jako běžný rozměr. :feve: Má tady někdo takovou zkušenost? Kam zajít atd. :help: Kola který jsem si objednal mi příjdou pouze s TUV certifikátem.... Díky za info

já měl v TP taky pouze 15" a 16" zapsali v pohodě ;) schválila je přímo Škodovka, takže stačí zajít na městský úřad a podat žádost o změnu - ráfek 6,5Jx16 ET 42, pneu 205/45 R16 V83 ;)

jj díkes :)

jo a stálo to 50Kč - teda nevím jaký sou cenovky teď ;)

• 3 týdny později...

kluci nemate nekdo foto, jak vypadaj na fabii pneu 205/40 a 215/40 na R17....? Porad uvazuju, zda tam nedat radsi ty 215....v cem by to mohlo vadit?

tady 205/40/17 na 7x17

215/40 musim pohledat jestli mám

post-38-1232562515_thumb.jpg

post-38-1232562570_thumb.jpg

post-38-1232562603_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.