Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím chci se jen zeptat jestli bude nejaky problem s koly: 6.5x15 ET 35 jakoze jestli to nebude nekde drhnout nebo tak... a jake nejlepsi pneu na to? nechci nejake balony nejlepe nejake nizsi.. :) predem diky za odpoved :)

• o 5 týdny později...
Vloženo

Já bych se chtěl zeptat, jestli se dá na Fabii Combi na normální podvozek (max. sportovní pružiny -35 mm od KW) dát kola originál kola z F2 RS Gigaro 7J 17" 5x100 ET41 57 mm střed?

Díky za odpověď.

Vloženo
Zdravím chci se jen zeptat jestli bude nejaky problem s koly: 6.5x15 ET 35 jakoze jestli to nebude nekde drhnout nebo tak... a jake nejlepsi pneu na to? nechci nejake balony nejlepe nejake nizsi.. :) predem diky za odpoved :)

Určitě dají, mám je na Fabii, gumy mám 195/50 R15 a klidně by to sneslo i 60 :) jediný, že se to musí zapsat do TP, pokud tam nemáš tuhle velikost. Ale Fabie mají na 15" 5,5J nebo 6J tuším :) ale já s nima odjel už 3 léta a v pohodě :)

Vloženo (editace)

Já bych se chtěl zeptat, jestli se dá na Fabii Combi na normální podvozek (max. sportovní pružiny -35 mm od KW) dát kola originál kola z F2 RS Gigaro 7J 17" 5x100 ET41 57 mm střed?

Díky za odpověď.

mělo by to pasovat bez problemu ;) Editováno: , autor: jozzi
Vloženo (editace)

Takze,s kolama problem nebude,mam taky 6.5 x 15 ...je tam pneu 195/50R15 a pohoda.Sedí jak pribitý.ET 35 no problem,jen malinko koukaj,mrkni mi na fotky a uvidíš jak to vypadá v realu.

Ale nebyl nikdy zadny problem a to me staveji docela pravidelne :kol-47:

Editováno: , autor: radiss33
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Já mám u F1 hatch 16V 74kW stejné 15" akorát místo 82T mám 82H (myslím si správně, že to je rychlostní index?)

u 16" mám toto: 205/45 R16 83V na ráfcích 6.5J X 16 ET 42. Takže předpokládám, že je to v pořádku..

Tady: http://www.az-pneu.cz/rady-informace píšou že "ET se může lišit od hodnot v technickém průkazu, ale jen v jisté toleranci, pro každé vozidlo je to různé."

• o 2 týdny později...
Vloženo

Čus, hele když mam v TP zapsáno "195/50 R15 82V nebo 185/55 R15 82H (pouze pro zimní provoz) na ráfcích 6J x 15 ET 43" co mam udělat pro to aby se to dalo dát i na letňáky prosím? A nebo ty 195/50 R15 tam můžu dát i na léto?

Vloženo

195/50 je normální rozměr na FI leto/zima a 185/55 sice píšou pro zimní provoz,ale já je mám na léto a STK bez problému.

Ok a je pak roblém když místo 6x15 koupim 6,5x15? nebude tam nějak problém s gumama (volná/těsná?) moc se v tom nevyznám

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Dobrý den, chcem sa spýtať či môžem dať na fabiu I r.v.2002 alu disky rozmeru 6,5J x 15, ET 48? S technickym problem nebude, mam tam takuto alternativu zapisanu, len nie s takym ET, chcem preto vedieť či to nebude niekde drieť.

• o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj chci si koupit na svou fabču 1.4 MPI alu kola .. teď mám zimní i letní pneu 185/60 R14 a ten rozměr chci zachovat i pro alu kola (letní pneu jsou skoro nové) .. a vybral jsem si prozatím tyto ..

http://alu-kola.heureka.cz/gepard-392-6x14-5x100-et35/galerie/?obrazek=426de1ba6e769b8c8c51ec4b239c57c6

http://alu-kola.heureka.cz/gepard-3102-6x14-5x100-et35/

Co na ně říkáte? Zajímá mě váš názor na desing a hlavně mě zajímá jak je to s tím ET .. kdysi mě bylo řečeno že na 185 je potřeba ET38 je to pravda? Jinak budou pneu vypouklé jako vajíčka..

Potom tedy s ET38 tyto ..

http://alu-kola.heureka.cz/brock-rc14-6x14-5x100-et38/

Hledím na cenu, takže pokud někdo znáte levnější, prosím ukažte fotku. Pokud prodáváte někdo vy, nabídněte ..

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj všem četl jsem až do 30 stranky a nikde nenašel to co hledám, mám tatu na STK takže to by neměl být problem s 17tkama, a v techničáku už napsany 16tky, teď mám na autě 15tky a je to malé, chci se zeptat mám čiplou fábulu na 100kw, a mám strach že když tam hodím z 15tek třeba 17tky 205/40 et 35 tak o kolik se asi zvětší spotřeba a poznám to hodně na akceleraci nejezdím žádný závody nebo tak ale prostě normálně na dálnici atd děkuju 

Vloženo

Dejve díkec moc :) mě šlo hlavně o to jestli když to tam prdnu, samozřejmě snižim tak aby mě pak nevyskočila o litr spotřeba :D nebo naopak abych se nerozjižděl deset minut :D ale jestli je to minimální tak v pohodě :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...