tomass Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Kedze sa kupily ´´elektronky´´ tak akosi nevydalo na pneu A tak som si nasiel inzerat na jazdenky za poho cenu.Aspon vyskusam tento rozmer a potom,ked budu peniaze sa kupia nove. tento rozmer som hladal zamerne,kedze som doteraz brazdil na standart 14´´ tak som chcel na zaciatok nieco odolnejsie z hladiska stavu nasich ciest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Kedze sa kupily ´´elektronky´´ tak akosi nevydalo na pneuA tak som si nasiel inzerat na jazdenky za poho cenu.Aspon vyskusam tento rozmer a potom,ked budu peniaze sa kupia nove. tento rozmer som hladal zamerne,kedze som doteraz brazdil na standart 14´´ tak som chcel na zaciatok nieco odolnejsie z hladiska stavu nasich ciest. to na horší cesty budeš mít možná lepší i ty 195/50, než 185/55(je to holt víc gumy), no to je fuk, prostě stou šířkou bych se nebál.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 (editace) pneu 185/55 R15 a disky 7Jx15Moze byt? muže byt! A nebude s toho A guma? http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=3d3d6c0...;volba=TechInfo tady je tabulka doporucenych rozmeru pneu a rafku Editováno: 27. Duben 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Kedze sa kupily ´´elektronky´´ tak akosi nevydalo na pneuA tak som si nasiel inzerat na jazdenky za poho cenu.Aspon vyskusam tento rozmer a potom,ked budu peniaze sa kupia nove. tento rozmer som hladal zamerne,kedze som doteraz brazdil na standart 14´´ tak som chcel na zaciatok nieco odolnejsie z hladiska stavu nasich ciest. to na horší cesty budeš mít možná lepší i ty 195/50, než 185/55(je to holt víc gumy), no to je fuk, prostě stou šířkou bych se nebál.. tomass: tyhle gumy (rozměr) a ráfky (rozměr) mám na zimu a vše je ok, není problém kláca: ty, jako odborník přes kaučuk a hliník bys měl vědět, že na horší silnice jsou lepší ty 185/55, bo jejich profil je 101.75mm oproti 97.50mm u 195/50, takže lépe tlumí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Kedze sa kupily ´´elektronky´´ tak akosi nevydalo na pneuA tak som si nasiel inzerat na jazdenky za poho cenu.Aspon vyskusam tento rozmer a potom,ked budu peniaze sa kupia nove. tento rozmer som hladal zamerne,kedze som doteraz brazdil na standart 14´´ tak som chcel na zaciatok nieco odolnejsie z hladiska stavu nasich ciest. to na horší cesty budeš mít možná lepší i ty 195/50, než 185/55(je to holt víc gumy), no to je fuk, prostě stou šířkou bych se nebál.. tomass: tyhle gumy (rozměr) a ráfky (rozměr) mám na zimu a vše je ok, není problém kláca: ty, jako odborník přes kaučuk a hliník bys měl vědět, že na horší silnice jsou lepší ty 185/55, bo jejich profil je 101.75mm oproti 97.50mm u 195/50, takže lépe tlumí!!! akorát ještě záleží na pneu, jsou tvrdší a měkčí, osobně mám teď nové Zerro nero Rosso a jsou o dost měkčí než Zerro nero, podobně Bridgestone Potenza a Turanza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Kedze sa kupily ´´elektronky´´ tak akosi nevydalo na pneuA tak som si nasiel inzerat na jazdenky za poho cenu.Aspon vyskusam tento rozmer a potom,ked budu peniaze sa kupia nove. tento rozmer som hladal zamerne,kedze som doteraz brazdil na standart 14´´ tak som chcel na zaciatok nieco odolnejsie z hladiska stavu nasich ciest. to na horší cesty budeš mít možná lepší i ty 195/50, než 185/55(je to holt víc gumy), no to je fuk, prostě stou šířkou bych se nebál.. tomass: tyhle gumy (rozměr) a ráfky (rozměr) mám na zimu a vše je ok, není problém kláca: ty, jako odborník přes kaučuk a hliník bys měl vědět, že na horší silnice jsou lepší ty 185/55, bo jejich profil je 101.75mm oproti 97.50mm u 195/50, takže lépe tlumí!!! to si umim spočitat, ale nejsem tabulka, to bych mu ani nemohl odsouhlasit 185/55/15 na ráfek 7x15 , natohle já seru, sem vymaštěnec co jezdí na 9x16 a 215/40 (což je pro spoustu lidí uplnej nesmysl, kterej se mi vkaždý zatáčce zuje a zabiju lidi apod.. ) prostě sem napsal svuj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ...sem vymaštěnec co jezdí na 9x16 a 215/40 (což je pro spoustu lidí uplnej nesmysl, kterej se mi vkaždý zatáčce zuje a zabiju lidi apod.. )prostě sem napsal svuj názor ty woe seš fakt divnej se ti to zuje a zabiješ lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Kedze sa kupily ´´elektronky´´ tak akosi nevydalo na pneuA tak som si nasiel inzerat na jazdenky za poho cenu.Aspon vyskusam tento rozmer a potom,ked budu peniaze sa kupia nove. tento rozmer som hladal zamerne,kedze som doteraz brazdil na standart 14´´ tak som chcel na zaciatok nieco odolnejsie z hladiska stavu nasich ciest. to na horší cesty budeš mít možná lepší i ty 195/50, než 185/55(je to holt víc gumy), no to je fuk, prostě stou šířkou bych se nebál.. tomass: tyhle gumy (rozměr) a ráfky (rozměr) mám na zimu a vše je ok, není problém kláca: ty, jako odborník přes kaučuk a hliník bys měl vědět, že na horší silnice jsou lepší ty 185/55, bo jejich profil je 101.75mm oproti 97.50mm u 195/50, takže lépe tlumí!!! akorát ještě záleží na pneu, jsou tvrdší a měkčí, osobně mám teď nové Zerro nero Rosso a jsou o dost měkčí než Zerro nero, podobně Bridgestone Potenza a Turanza Od buduceho tyzdna budem hluchy jak bagrista,bo Aquilly vraj dost hucia.Ale som v casovej tiesni (terajsie gumy obratom posuvam dalej) a nasiel som len jeden izerat v okoli s tymito rozmerami za poho cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 pneu 185/55 R15 a disky 7Jx15Moze byt? muže byt! A nebude s toho A guma? http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=3d3d6c0...;volba=TechInfo tady je tabulka doporucenych rozmeru pneu a rafku Na tejto stranke ma dojali.Ked si pozriem cez konfigurator disky ktore chcem tak medzi doporucenymi pneu je aj 185/55 a ked pozrim tabulku uz je tam rozmer disku do 6,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ...sem vymaštěnec co jezdí na 9x16 a 215/40 (což je pro spoustu lidí uplnej nesmysl, kterej se mi vkaždý zatáčce zuje a zabiju lidi apod.. )prostě sem napsal svuj názor ty woe seš fakt divnej se ti to zuje a zabiješ lidi nojo sem kokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) pneu 185/55 R15 a disky 7Jx15Moze byt? muže byt! A nebude s toho A guma? http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=3d3d6c0...;volba=TechInfo tady je tabulka doporucenych rozmeru pneu a rafku Na tejto stranke ma dojali.Ked si pozriem cez konfigurator disky ktore chcem tak medzi doporucenymi pneu je aj 185/55 a ked pozrim tabulku uz je tam rozmer disku do 6,5 Tak to nakoniec dopadlo dobra.Ziadne A sa nekona Editováno: 30. Duben 2007, autor: tomass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 sem psal že vpoho , přeju hodně štěstí ať aquilly vydržej, já bych matadorky už nenasadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Mám v plánu koupit Ronal R38 (7,5x16 ET35) - jako to má Strojvůdce. Nejlevněji sem je našel tady. Potřebuju k nim typový list, prodejce mi napsal toto: Na tyto disky Vám bohužel typový list nedodáme. Firma Ronal má vše na ministerstvu zařízené, zatím ale odmítá typové listy vystavovat. Je s tím poměrně dost práce. Co vy na to? Mám zkusit jiný obchod? V popisu píšou, že TL dávaj, pak mi napíšou, že ne. V techničáku 16-ky nemám, a nechci moc riskovat. Mikl o pár řádků výše psal, že mi ho prodejce musí vystavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 7jx17 + pneu 205/40/17 muže být...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 7jx17 + pneu 205/40/17 muže být...? ano muze je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 7jx17 + pneu 205/40/17 muže být...? ano muze je to OK Podle tabulkového výpočtu bude kolo o 28mm na pruměru větší než standart 195/50/15....nebude to pak jak kolo od traktooru..:?(vysoký profil..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Pokiaľ auto neznížiš, tak to bude vyzerať škaredo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Pokiaľ auto neznížiš, tak to bude vyzerať škaredo. Hmm.tak asi lepší 205/45/16 co..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Pokiaľ auto neznížiš, tak to bude vyzerať škaredo. Hmm.tak asi lepší 205/45/16 co..? 205/45/16 mám na aute ja. Pokiaľ som to neznížil, tiež to nevyzeralo dobre. Ale určite to bude lepšie ako 205/40/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 7jx17 + pneu 205/40/17 muže být...? ano muze je to OK Podle tabulkového výpočtu bude kolo o 28mm na pruměru větší než standart 195/50/15....nebude to pak jak kolo od traktooru..:?(vysoký profil..) prave ze kolo bude vetsi o 28mm na prumeru tudiz na kazde strane o 14mm coz je zanedbatelne zvetseni nemusis se bat a tyhle kola s takovou pneumatikou tu urcite nekdo ma tak se mrkni na fotky a uvidis sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 (editace) nějak se nemužu rozhoupat co tam dát..16" nebo 17" Editováno: 5. Květen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 nějak se nemužu rozhoupat co tam dát..16" nebo 17" jestli ti to nejak pomuze ja dal 16" a sen nad miru spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 nějak se nemužu rozhoupat co tam dát..16" nebo 17" jestli ti to nejak pomuze ja dal 16" a sen nad miru spokojeny Pak jen vybrat alu...koukal jsem v cenové relaci do 3 500kč za kolo a nabídka dost bohatá...Problém najít ty pravé... klidně hod nějaký link na pěkné alu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 nějak se nemužu rozhoupat co tam dát..16" nebo 17" jestli ti to nejak pomuze ja dal 16" a sen nad miru spokojeny Pak jen vybrat alu...koukal jsem v cenové relaci do 3 500kč za kolo a nabídka dost bohatá...Problém najít ty pravé... klidně hod nějaký link na pěkné alu.. jj vybrat alu je to nejhorsi kdyby to slo o 500 vic tak doporucuju dat chromy,ty musi byt na cerne fabce krasne http://alukola.com/alu16/images/4000Kc_7x16_JETchrom.jpg ale urcite bych dal neco neokoukaneho, poradil bych ti at se podivas na ty moje ale to bysme uz byli dva co je maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 nějak se nemužu rozhoupat co tam dát..16" nebo 17" jestli ti to nejak pomuze ja dal 16" a sen nad miru spokojeny Pak jen vybrat alu...koukal jsem v cenové relaci do 3 500kč za kolo a nabídka dost bohatá...Problém najít ty pravé... klidně hod nějaký link na pěkné alu.. jj vybrat alu je to nejhorsi kdyby to slo o 500 vic tak doporucuju dat chromy,ty musi byt na cerne fabce krasne http://alukola.com/alu16/images/4000Kc_7x16_JETchrom.jpg ale urcite bych dal neco neokoukaneho, poradil bych ti at se podivas na ty moje ale to bysme uz byli dva co je maj jj..o 500Kč víc...to pak zase najdeš jiný který jsou pěkný a stojí jen o 300-500Kč víc a pak zase o trochu víc..a pak seš v prdeli a koukáš na kola za 8 tácu kus... Coi třeba Alu BSA 264 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.