havrosh Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Ahojte, dneska jsem jel tunelem a vsiml jsem si, ze na prave stene cervene problikavala krabice... na zacatku a na konci tunelu. Je to mereni rychlosti? Mozna jsem tam jel 90-100 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 Mám pocit, že v tunelech na okruhu jsou úseková měření. Jelikož tunely jsou snadná a předvídatelná místa, kde se měří a chytá, tak tam raději jezdím předpisově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 jasny mereni. doufej ze tam jezdi nekdo vic jak prase a tebe si nebudou vsimat a nebo ocekavej listecek ve schrance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2011 je to možný.dneska už dávají radary všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 presne tak je to usekovej radar, akorat nejde jen o rychlost na okruhu testuji novej typ mereni a kontroluje to nejakym zpusobem i pripnuti pasu, svetla... a foti to naprosto vsechny auta, posilaji to myslim nad 95kmh prumerne (+- podle toho jak se urednik vyspi) a pak za takove veci jako pas, neobo svetla to posilaji vyjimecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 18. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Diky. Me se zda ze jsem to videl problikavat i kdyz jsem jel zpet predpisove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.