rokane Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 zdravím,mám takový dotaz,a to:máte někdo zkušenost stěmito žárovkami Žárovka H7 55W/12V +30% světla starline http://www.autokelly...D=0|ST=0|LNG=0| výdrž, svítivost atd. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 S těhlema ne, ale v Tranzitech zme měli StarLine obyč za 55 kč a praskali jak hrom. Pak se koupili žárovky HELLA a byl klid, nepraskali. Stáli 83 kč a měli větší svítivost (teď nevím jestli 70 nebo 75%). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 JJ dej si tam činskou prskavku, budeš na tom lépe. Takový krám do auta, ty ho nemáš moc rád co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 18. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 Používám tohle OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H7 55W PX26d 90% svítivosti navíc, ale cena je samozřejmě někde jinde cca 250 Kč za sadu 2ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 18. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2011 VAG Bobo: a kde je mají za tuto cenu tu sadu?To by bylo skoro zadara.Prosím o odkaz.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 a nebo stačí zajít na oční, doktor proměří, napíše brýle a někdy je to plus 200% viditelnosti navíc. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Používám tohle OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H7 55W PX26d 90% svítivosti navíc, ale cena je samozřejmě někde jinde cca 250 Kč za sadu 2ks. za tuto cenu si koupím klidně 2 sady. normálně stojí 2ks necelých 500 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin791203 Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 http://tuning.autodoplnky.cz/night-breaker-plus/zarovka-osram-night-breaker-plus-h7-12v-55w-patic-s126595286 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sullysun Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 jak se dívam na odkaz 250Kč to není tak proč to tu dávaš, reklama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin791203 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Dal som to preto ze za tych 250 je to totalna blbost.Za 250 tak jednu nie dve.To napisal VAGBoBo ze za par 250kč len ten odkaz tu zabudol dat.Tak sa dobre divaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Ja je kupovoval tady www.oleje-aditiva.cz. Pro srovnani na skoda -dily 1 ks. za 227 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Ale ani tam není 1kus H7 Night Breaker Plus za 125 kaček - mají tam cenu 227Kč za kusové balení, pár za nějakých 470,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Koupil jsem ji v Osramu v Bruntale, přez borce co tam děla za 129 Kč kus, i s účtem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlastorM Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Jaké žárovky by jste tedy poradily H7 do fabie I? Přemýšlím buď o Osram night breaker nebo silverstar, případně nějaké H7 levnější od Hella , Mega...apod. Jde mi především o dlouhou výdrž, dobré osvětlení ale i cenu v poměru k výdrži. Také mě zajímá svítivost za deště/mokra. Přečetl jsme toho hodně, ale nic konkrétního jsem se nedočetl, co by mi výběr usnadnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 1. leden 2012 Sdílet Vloženo 1. leden 2012 Ja používam H7 Osram NightBreaker ten starší typ.Predtým som mal nejaké obyčainé za 2€/ks a aj tie svietili dobre,všeobecne fábia svieti dobre,ale tie Nightbreakery sú viditeľne kvalitnejšie,len neviem koľko vydržia leba majú krátku životnosť,tie novšie typy majú už predľženú životnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Poslušně hlásím, že mi jedna žárovka Osram night breaker plus dnes odešla. Mám je tam od 16. listopadu, takže moc dlouho teda nevydrželi.... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Já mám Osram Night Breaker Plus 90% od začátku loňského srpna - zatím obě drží (klep klep klep...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 většina prodejců říká a praxe pozvrzuje, že čím větší svítivost o to většino nižší životnost. V době denních světel by to ale zas tak bolet nemuselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Nemám DL, svítím normálníma. Jinak samozřejmě - vyšší svítivost se dosahuje dvojím způsobem - jedním je zvýšení elektrického příkonu na každé jednotlivé vlákno = přitom je nutné použít vlákno tlustší než "origo 55W", druhým je zvýšení teploty vlákna při zachování elektrického příkonu. Obě cesty vedou ke zvýšení odpařivosti povrchu vlákna a obzvlášť u tenčích vláken ke snadnějšímu přepalování při proudovém nárazu po zapnutí. Editováno: 26. Duben 2012, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Se Ti divím, že je ještě nemáš, takový šikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Nějak neshledávám nutným mít denní svícení, pokud je umístěné tak, že se zdroje světla schovávají za sebemenším horizontem - a pokud je aktivní, nečiní vozidlo lépe viditelným ZE VŠECH STRAN... Z tohoto pohledu mi daleko víc vyhovuje svícení sériovými světlomety plus zbytkem obrysového osvětlení včetně toho vzadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 No abys mi zrovna Ty neoponoval, počkej, až Ti ukážu moje LEDkové, to je šajna, panečku! Zrovna Tvoje čočky jsou tak blbě vidět, pod sebemenším úhlem, natož ze stran, a nakonec, svítit vzadu, to už je naprostá blbost! Jinak sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 (editace) Dnes jsem si je koupil (Žárovka Starline H7 12V 55W PX26d +30% světla). Zatím můžu říct, že svítí pěkně bíle, kvůli tomu jsem je také zkusil. Přivedla mě k nim tato recenze: Citovat Již dobrých 5 let používáme v rodině modré žárovky H7 Starline od Auto Kelly, životnost těchto žárovek je sice cca jenom 6-8 měsíců (před několika lety vyzkoušeny i modré OSRAM, také vydrželi stejnou dobu) ale při cenně 90Kč to nevidím jako zásadní problém, pro toho kdo chce mít za každou cenu imitaci xenonů:-) Osram Blue Hyper jsem si koupil, protože jsem očekával ještě něco lepšího. Bohužel očekávaný efekt za 250Kč/ks se nedostavil a já jsem zjistil, že vydávají stejné světlo jako levnější již zmiňované žárovky. Tudíž bych si tyto žárovky již za 500kč nekoupil a vrátil bych se ke Starline, protože se jedná prostě o stejnou žárovku akorát bez značky Osram. https://autozarovky.heureka.cz/osram-h7-px26d-12v-55w-cool-blue-hyper/recenze/?s=6# A ještě jsem našel další doporučení: Citovat ikdyž jsem odpurcem značky Starline, tak na radu kamaráda jsem vyzkoušel jejich žárovky H7 55W s +30% svítivostí (namodralé skla žárovky).. a kupodivu jsem překvapen svítivostí.. svítí do bíla a rozdíl oproti klasické H7 je citelný.. jsem s nima spokojenej.. za 80 vočí to je dobrej kup.. rozhodně lepší než nějaké phillipsky za 250kč/kus... http://www.vectra.cz/forum/viewthread.php?thread_id=10277#post_82307 Editováno: 3. Listopad 2017, autor: JanT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gtride Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Osram Ultra Life 64210ULT H7 odskúšaná výdrž 7 rokov asi pred mesiacom jedna dosvietila ale tá druhá stále funguje.Možno nemajú svietivosť ako iné ale mne sa jednalo o výdrž osobne som spokojný na 200% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Ahoj taky mám Osram Ultra Life. Jejich cena je dobrá a já ocenuji výdrž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.