kukuraj Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Zdravim, pritelkyne ma fabii I a stve me na ni jedna vec, snad me poradite jak se s tim vyporadat Ma moznost parkovat jen pod stromy a listi z nich padajici se dostava pod kapotu a zapadava do dutin kolem pantu predni kapoty. Neda se tam poradne strcit ruka a listi vyndat, a mam dojem, ze se dostava i docela hluboko az pod plastovou listu s ostrikovaci a steraci. Mam strach aby po case vlhke listi drzici se v techto mistech nenapachalo nejakou vetsi skodu na aute. Da se s tim neco delat? Moc nechapu toto konstrukcni reseni, protoze i moje 20let stara mazda ve svych utrobach zadne listi neshranuje :/ Zatim jsem listu s ostrikovaci nesundaval abych zjistil jak to tam pod ni ve skutecnosti vypada, takze bych byl vdecny, kdybyste me nekdo poradil jestli se s tim da neco delat. Predem diky za relevantni informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Kup si někde plachtu na auto a pokaždé ho schovej pod tu plachtu. Stojí cca 400,- max 500,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 s tím nic neuděláš, neřeš to, listí nevadí. Maximálně se zacpou odtoky z té přední přihrádky - no a tak je prošťouchneš. Daleko větší problém je třeba bordel, který se chytá za přední zástěrkou - ani o něm nevíš a může to tam pěkně vyhnít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Kryt pod stěrači jsem měl nedávno dole a žádné listí tam nebylo. Je pravda, že nahoře to tam leze fest, také parkuji pod stromy, ale žádný zásadní problém v tom nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukuraj Vloženo 27. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 OK, diky za uklidneni. Ja si prave rikal jestli to tam netleje, neucpe odtoky nebo neco a nepotece pak voda treba dovnitr. Za zasterkama je bordelu fest, ale docela dost se ho da vyplachnout wapkou, kdyz strikam do spary pred dverma. Nicmene jak jsem je montoval, za plastovym podbehem to bylo jak v bazine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 (editace) Parkuji pod stromy a v pylovém filtru to je znát, proč myslíš že odcházejí motory ventilátoru? Čas od času vytáhnu pylak a pustím naplno ventilátor, máš vidět co odtamtud vypadne. Editováno: 1. Prosinec 2011, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 (editace) Listí mě neskutečně irituje, hlavně když se dostane do ventilátoru, ze kterého bohužel nejde vyfouknout a který má posléze zvuk jak vrtulové letadlo. Takže větrák musí dolu a lístek je třeba ručně vytáhnout. Editováno: 2. Prosinec 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Mě se ho daří vyčistit tím že sundam filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Parkuji pod stromy a v pylovém filtru to je znát, proč myslíš že odcházejí motory ventilátoru? Čas od času vytáhnu pylak a pustím naplno ventilátor, máš vidět co odtamtud vypadne. tak tohle se právě nemá dělat. Filtr zastavuje bordel, pokud to pustíš bez něj, tak sajrajt akorát natáhneš do ventilace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2011 Jenž já mám kus plastu kterým zadělám přívod do ventilace a všechno chytám do připravené nádoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 tak tohle se právě nemá dělat. Filtr zastavuje bordel, pokud to pustíš bez něj, tak sajrajt akorát natáhneš do ventilace Pokud dáš topení naplno, tak to bez filtru neprofoukne, takže to vyletí dírou po filtru. A i kdyby se to dostalo do ventilace, tak to bez problému vyletí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2011 nevyletí, většina se zachytí na výparníkách. Zde vytvoží živnou půdu pro všelijaké neřádstvo a pak jsou z toho ty nechutně smrdící klimatizace, které se prakticky nedají vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.