Ozi Toretto Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 funkce Cruise Control je to ze ti to na palubaku pise kolik mas na tempomatu nastaveno, ale funguje to jen s nekterymi jednotkami a myslim ze po aktualizaci na novejsi verzi ti ta funkce stejne prestane fungovat. jinak nejsem si jisty, ale myslim, ze na fabii to nestaci jen dokodovat, ale musi se neja tahat draty, zkus si procist forum a urcite najdes odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Mě by zajímalo, kde jsi se to dočetl, že to jde pouze aktivací? Dej sem případně odkaz, zajímalo by to asi hodně lidí, kteří si corner aktivovali tak, že museli tahat kabely do jednotky, jinak to totiž nejde. Pokud tedy už z výroby nemáš natáčecí světla, pak to jde jen aktivací. Staging se aktivovat dá - ř. j. budíků a adaptace. To samé cruise control (zobrazení paměti tempomatu), ale pouze ve starší verzi SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Nenašla by sa niekde elektrická schéma?Kde premostiť hmlovky a BCM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dado01 Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Mam roomster 2012 a povodne som corner funkciu nemal,da sa to dotacne namontovat,ale je potrebne prerobit kablovy zvazok pred.hmloviek,rozpojit to v motorovej casti,natiahnut nove kable do interieru a napojit sa do RJ.Ale vozidla,ktore nemaju ESP - nebude corner fungovat na 100% - kruzok volantu je iny.Mne corner momentalne funguje len pri vyhodeni smerovky a nie pri vytoceni volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) popis konektoru BCM, tam si každý najde kde co má přepojit 9,10 bílý konektort výstup BCM.pdf Editováno: 8. Listopad 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exot123 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Zdravím může mě někdo poradit jaká jednotka to je na corner mlhovky konkretně typ mam roomstera 2011 natáčecí hl.světla v servisu mě říkali že to půjde ale ať si seženu tu jednotku někde levněji a že mě jitam daji a nakoduji díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 (editace) jednotku nepotřebuješ nakódovat stávající BCM a přepojit mlhovky to je vše ! Editováno: 9. Listopad 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Mám za to, že když jsou natáčecí světla, tak to stačí jen aktivovat, kabely už jsou... kdybys byl z okolí (Milovice, Praha), tak se ti na to podívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 ne nestačí mlhovky budou spojené musí se přehodit do správných pozic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Aha, zajímavé, u Fabie s natáčecími světly to už stačilo jen nakódovat, Roomster má asi něco jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exot123 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 no jo ale co záruka když to nekdo nakoduje doma aby nebyla v čudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Záruka na co? Tohle jsem nikdy neřešil a při reklamacích nikdy s ničím nebyl problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exot123 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 je to rok stary tak jsem mysle ze pri tom kodovani ale to je asi nesmysl co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Nazdar ja mam ako lajk úplne základnú otázku. Mám Škodu Fabiu 2 Facelift. Hmlovky spojené s denným svietením. Ako zistím či tieto hmlovky sú CORNER a majú možnosť funkcie CORNER - rozsviecovania hmloviek do zákruty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) jako laik nijak, diagnostika! a mlhovky jsou stejné Editováno: 28. Listopad 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Aha ok dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Budeš potřebovat snímač natočení volantu pro CORNER, řídící jednotku pro CORNER bez natáčecích světel, správné zapojení do BCM a nakódování BCM. A nevím, jestli všechny typy BCM CORNER funkci podporují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Ahoj všem, chtěl jsem se zeptat, zda někdo již řešil dodělání corner funkce mlhovek na Fabce 2008 (tedy před faceliftem). Něco málo jsem se tu dočetl, ale rád bych to dal dohromady kompletně tady.... Pokud mám v autě ESP, je tedy třeba udělat co?? 1, koupit si nové mlhovky - je to nutné, nešlo by jen přepojit vedení od mlhovek, případně doplnit diody pro oddělení obvodu mlhovek a přísvitu?? 2, je nutné koupit řídící jednotku? nebo se dá stará nějak přeprogramovat a doplnit do ní vodiče?? Na kolik závěrem celá sranda přijde zhruba?? Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Zvaž hlavně, jestli to vůbec za dodělání stojí. Mám to na autě, a že by to jako nějak výrazně pomáhalo, to bych neřekl. To ty natáčecí světla jsou lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Mno tak ono proti natačecím světlum bych se nebranil vubec...Ale předpokládal bych, že ta dodělávka bude podstatně dražší a složitější. Není tomu tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalik Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Cenu netuším, ale někdy se to tu už řešilo ve foru. Mám jak corner tak natáčení, a natáčení hodnotím velmi pozitivně (a je s tím i sranda, po cuknutí volnatem cuknou i světla :-) ) ale ty cornery kdyby tam nebyly, tak by mi to nevadilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Snímač natočenia musí byť 6Q0959654D?Keď chcem zistiť aký je v 1.6TDI Monte Carlo bez ESP treba zhodiť plasty okolo volantu,nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The_DoctoR Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Které nové modely mají funkci corner? Jsou to už všechny, které mají mlhovky? Tedy výbavy Ambiente? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Mam roomstra 2013 ambiente , corner mlhovky mam ale corner nefunguje se musi pri objednavce objednat z vyroby a dokodovat taky nejde musi se vymenit ridici jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 u předfaceliftových modelů se to pozná podle mlhovek - kulaté nejsou corner, hranané ano (až na nějaké výjimky, tuším greenline verze nebo něco takového) u faceliftovaných modelů vypadají ty mlhovky stejně, tam pak záleží na konkrétním voze, jestli tam jsou nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.