Přejít na obsah

Jednotka ABS/ASR Fabia 1,4, 74kw, 16V, r.v.2002

Tomáš Morávek

Doporučené příspěvky

Zdravím a doufám, že tu najdu někoho kdo mi poradí.

Mám problém s jednotkou ABS. Před měsícem mi začaly svítit kontrolky na palubce ABS + ASR.

Odvezl jsem auto do servisu a po načtení chyb se ukázalo -Motor čerpadla/ relé motoru - vadný.U auto elektrikáře jsem si nechal překontrolovat a pročistit všechny kontakty, vyměnit pojistky a svítí pořád.(elektriku jsem prakticky vyloučil)

Sehnal jsem proto zánovní jednotku (odzkousenou a funkční) ABS/ASR - označení 6Q0 614 417D ( stejné jako jsem měl původně), jenomže když mi to známý automechanik vyměnil, tak to svítí dál.

Zjistil ale, že ta jednotka má nějaké označení komponent V20 a já na své původní měl V00.

Chci se zeptat, jde s tím něco udělat? Přepsat software, nebo jej přenastavit?

Pokud se v tom někdo vyznáte, tak je mi další záhadou, že po poslání dotazu na autorizovaný servis Skoda,

mi řekli, že podle VIN, tam má být něco jinýho, ale proč před tím ta "nesprávná" jednotka fungovala?

Prosím poradte...

Editováno: , autor: Tomáš Morávek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...