Mathes25 Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Takže chcel by som sa vás spýtať lebo tu na fore je tu o tom vela popísaného v rôznych témach ale žiadny záver sa o tom nespravil......takže tým čo drnčí pri rozjazde na prvý a druhý stupen tiahlo regulácie obtoku turba teda tá tyčka ako sa vám to podarilo vyriešiť a vyriešil to vôbec niekto? čítal som tu že sa to rieši novým softwarom tak pomohlo to niekomu? V prílohe dávam video ako mi to drnčí po naštartovaní motoru ked sa otáčky držali na 1200 a po chvíli padnú na volnobežných 600, obdobne to drnčí aj pri rozjazde... VIDEO0005_xvid_WMV V9.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 25. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2011 Četl jsi dobře, řeší se to novým softwarem. U mě to pomohlo, už jsem to od garančky neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribinačik Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 nazdar, mne novy software nepomohol a nasleduje vymena turba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathes25 Vloženo 9. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 ale inak si s turbom nemal problémy napr. s výkonom len to drnčanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 Mně to drnčelo se starým a nadále drnčí i s novým turbem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 A jaké máš poslední písmena u značení turba (je tam na plšce datamatrix a pak číslice s písmenem na konci) H - zesílení tělesa pro čepy K (aktuální) - + tyčka s jíným převodem táhla pro obtok (nutný update jednotky, jinak to ma moc vysoký výkon a padá do chyby) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Únor 2012 Sdílet Vloženo 9. Únor 2012 dokonce se mezi ten ventil vkládá nějaká podložka co jsem viděl na jiných fórech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribinačik Vloženo 14. Únor 2012 Sdílet Vloženo 14. Únor 2012 auto ma normalny vykon (aspon myslim - neviem posudit, lebo odkedy som ho vzal z predajne tak ide rovnako) a spotrebu ma tiez v norme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 A jaké máš poslední písmena u značení turba (je tam na plšce datamatrix a pak číslice s písmenem na konci)H - zesílení tělesa pro čepyK (aktuální) - + tyčka s jíným převodem táhla pro obtok (nutný update jednotky, jinak to ma moc vysoký výkon a padá do chyby)? No nevím jestli jsem se dobře díval, ale mám tam jenom toto číslo: 16342... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 (editace) pawouk hledej číslo dílu viz foto (P/N) číslo je pod sáním turba pod regulátorem obtoku Editováno: 15. Únor 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 Hm, tak plošku s údaji jsem našel, ale může mi někdo říct, jak se to dá přečíst, když je to dole, kam není vidět? A demontovat to nebudu. Zkoušel jsem to vyfotit, ale to je marné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 vyfotit to je jediná možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jira11 Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Já jsem to vyfotil s pomocí zrcátka na třetí pokus,otočil v editoru atd.Jak je vidět,mám turbo s označením H - to byla výroba od 16.5.2011 do 7.11.2011.Zatím poslední verze od 8.11.2011 je s označením K. Při rozjezdu to zadrnčí,takže dostanu asi taky distanční podložku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Tak nevím jestli ti to pomůže, protože mně to drnčí i s tou distanční podložkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Mam dotaz nevite jak se ty turba od sebe liši z hlediska výdrže ? Mam auto z 9/2010 a od te doby koukam už jsou dvě zlepšení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 (editace) Včera jsem byl na garančce po 30ooo km, k ovládacímu ventilu turba vložena distanční podložka, přehrán soft motoru a provedeno nastavení ventilu. Mechanik k tomu měl instrukci u kterých verzí turba se podložka vkládá a jak postupovat. Stěžoval jsem si na to, že motor okolo 1600 otáček mírně cuká. Turbo původní, auto vyrobeno červen 2010. Editováno: 11. Březen 2012, autor: mida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 je na to svolávačka, vkládá se tam 2mm podložka, přehrává SW a musí se mazat adaptační hodnoty motoru. není to ale kvůli drnčení,ale kvůli cukání a nepravidelnýmu chodu při rozjezdu u studenýho motoru. Musíte do servisu a ne to řešit tady. Netýká se to jen některých inovovaných turb, ale ty čísla už nevím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Mam dotaz nevite jak se ty turba od sebe liši z hlediska výdrže ? Mam auto z 9/2010 a od te doby koukam už jsou dvě zlepšení no modifikace byla od zacatku kazde 2-3 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brixi Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 tyčka regulácie obtokového kanála turba tak natoto je zvolávacia akcia viac info škoda servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 od kdy je ta akce ? a provadí se k tomu i nastavení ventilu ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Nastavení ventilu se provádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 nastavení se provádí vždy i po přehrání SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathes25 Vloženo 12. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 už mám tu podložku aj ja, pomohlo to pri rozjazdoch to už nepočuť pri studenom motore ale pri tých zvýšených otáčkach ked je motor asi pol minúty na 1200 otáčkach po naštartovaní to drnčí stále. Dnes ma však vytočila trochu iná vec idem zotrieť zadné okno, stierač ide ale nič nezotiera tak sa idem pozrieť čo sa deje a stierač vôbec nepriliehal o sklo ale bol len tak uvolnený asi dva centimetre od okna, krytka tiež uvolnená asi nejaký debil mi to poškodil. Motorček funguje ale stierač neprilieha. Po demontovaní krytky som zistil že tá pružina ktorá zabezpečuje že stierač je prilepený o okno je posunutá a neviem čo s tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Když drnčí, dává se tam modifikovaný uchyt tyčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Dnes jsem si byl kupovat v autorizovaném servisu zadní lapače nečistot na fabku a když jsem tam už byl tak jsem se zeptal jestli náhodou nespadám do servisní akce. Tak projeli vin a skutečně spadám budou mi tam dávat taky tu distanční podložku. Najeto 21000km a vše bez problémů tak to nechám až na garančku. 1.2TSI 63kW m.r.v. 10. 2010 turbo s označením G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.