Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj, stále riešim problém s dialkovymi na fabiu 6y, už mám aj správne ovládače, ale teraz sa mi zase v pamäti závad ukazuje chyba 01179 chybné programovanie ovládačov, už neviem kde je moze bit chyba a prestalo mi fungovat stahovanie okien cez zamok vodiča, ale centrál funguje na všetkých dverách.

• 1 rok později...

Zdravím chystám se na výměnu jednotky centrálního zamykání a chtěl bych jestli je nějaký návod na výměnu jednotky díky...Mám Fabii 1 comfort 1.4 mpi

• 4 měsíce později...

Ahoj kluci, prosím vás mohl by mi někdo poradit z centrálním zamykáním na dálku, už se s tím pářu několik týdnů a pořád nemohu přijít na to proč mi to nefunguje. 

V popisku vám zde nechávám link na video, ve kterém mám zapojený celý centrál, jestli někdo uvidíte chybu. Proč se mi nechce zamykat auto, tak prosím napište mi. :) 

Jinak centrální zamykaní a odemykání mám přes jeden drát.

Děkuji předem za odpovědi. :)   

Zde video na youtube:  https://youtube.com/shorts/uqkuinftCZY?feature=share

Když bílej s bíločerným prohodíš, tak to zamyká? Co je to za typ centrálu, jaké je schéma zapojení konektoru? 

Upraveno od Dula

Máš na připojený na kostru oba dráty? Žlutý (11) a žlutočerný (8).

Ano mám, je to na tom videu dva žlutý dráty, ale spíš si myslím že jsem nějak blbě zapojil ten rezistor na ten jeden drát co mi odemyká a zároveň zamyká auto. 

Ale ty kabely žlutý a žluto černý nemám spojený jsou zvláště přilepený na té desce izolepou, jestli to nemá nějaký vliv ?

Dělal jsem to podle toho návodu na youtube. Zde : 

Upraveno od Sprinting

Žlutý a žlutočerný drát musí být spojeny s tím černým, všechny tři musí být ukostřeny. Vypadá to, že jeden je ukostřen špatně. Spoj je s tím černým a musí to fungovat. Odpor máš zapojený dobře.

Upraveno od Dula

Dobře zkusím to :) 

Ten černý a červený drát mám zapojený v auto baterii, takže ho nemohu ukostřit. Jinak pořád mi to nějak nejde. :( 

Ten černý je připojen na minus pól baterie, který je ukostřen. Ty další dva kdekoli spoj s tím černým. Buď na konci (přepokládám, že jsou stejně dlouhé) nebo nejlépe přímo u konektoru té krabičky spoj dohromady kontakty 7,8,a 11.

Přišel jsem dneska pozdě domů, zítra to zkusím hnedka ráno snad to půjde. :)

Dula, děkuji mockrát funguje to. :)

Jsi nejlepší, mockrát děkuji a posílám ti srdíčko a pusu. :D

Dík moc, jsi borec a dávám palec na horu.

:-)

• 7 měsíců později...

Ahoj mám dotaz k tématu koupil jsem stejný DO na Fabii I máte nějaké foto jak jste to nakonec zapojili nebo tak něco? Protože v oficiálním návodě je spojit 13,10,7 na - a pak 11,8,5 na + tak v tom mám trochu bordel  kdyb jste mohli napište mi kdyztak I na mail díky :)

Pokud má Fabie z výroby centrální zamykání tak se dálkový ovladač zapojí podle schématu na obr. v příloze.

Centrál.jpg

• 1 rok později...

Máte u tohoto dálkáče zapojené i výstupy na blinkry? Ta dálka už mi funguje, ale s těmi blinkry se nějak nemůžu domluvit

Asi to bude chtít dokódovat, já jsem si je kdysi zase deaktivoval. Dělá se to v komfortní jednotce a přizpůsobení. 46/10/kanaly 08 a 09

není co kodovat... univerzální dálka se připojuje přímo na blinkry, pokud je pouze jeden výstup musí se dát dioda.. pokud má jednotka dva výstupy předpokládá se že už to v sobě diodu má

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.