Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj, rád bych se zeptal zdejších oddborníků, zda je možné dodatečně nastavit to, aby se auto po rozjetí samo uzamklo. Jedná se o F II po faceliftu. Ptám se spíš ze zvědavosti, jestli to někdo zkoušel a jestli to vubec jde nastavit.. díky.

U FI jsem to nastavil, mělo by to jit i u FII, mrknu se na to mám to někde uložene. Mrkni na tohle, ale používám to u FI: http://leteckaposta.cz/147096364

Upraveno od VAG BoBo

Jiste ze to jde - pokud mas MaxiDOT, pak v menu, pokud nemas, pak nakodovanim treba v servisu.

Jde to,mám FII před fl bez MaxiDotu,takže nakódovat jak psal Maverick.Při překročení 15 km/h se auto uzamkne.Po vyndání klíče opět odemkne (ale myslím že tam je více variant toho uzamykání) .....

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Upraveno od Tom077

ano jde to přizpůsobením v komfortce

• Autor

ok, díky všem... ještě jsem se chtěl zeptat- kdo v okolí Brna nebo Břeclavi je schopen to nakodovat a kolik to tak stoji?? jestli cena nepřekročí užitnou hodnotu... :-) děkuju,.

Upraveno od JirkaBrno

no já jsem si to dal nakodovat při výměně oleje na 15000 tkm a nic jsem neplatil

Brno je z ruky, ale taky to je jen můj koníček a dělam ve Frýdku-Místku zdarma.

• Autor

no já jsem si to dal nakodovat při výměně oleje na 15000 tkm a nic jsem neplatil

jo, pravda, to mě nenapadlo, zkusím se domluvit na servisu.. díky...

• 4 měsíce později...

ahoj, mam F II FC MaxiDot a central se mi pri rozjeti nezamyka. Rad bych si toto aktivoval.V predchozim prispevku se pise, ze by to melo jit v maxiku, ale tam jsme zadnou takovou volbu nenasel a ani v navodu nic takoveho neni. Delam neco spatne? Diky

Aktivovat v Maxidotu to u Fabie nejde, tam se musí kabelem, řekni si o to v servisu, až tam budeš, za to nic chtít nebudou.

• 5 měsíců později...

Zdravim chci se zeptat mam roomstera s maxikem v servisu me nakodovali zamykaní při rozjezdu ,ale při vyndání klíče se auto neodemnkne musím to odemknout tlačítkem a v menu jsem žádné nastavení nenašel.Díky za odpovědi

to se musí také nakodovat!

Ok diky za info

Upraveno od exot123

JJ sou to pitomci. Vrat se tam, at ti to koukaj dodelat.

jj uz to dodělali jsou to bambulové

To zní dobře, asi si to taky nechám překódovat.

Mimochodem, je někde nějaký seznam věcí, co jde nakódovat?

• 4 týdny později...

Taky by mne tahle odpověď zajímala - bohužel už vím, že je to odvislé od přesného typu komfortky, takže kolik jí běhá po světě typů, tolik je i pravděpodobně možných "seznamů nakódovatelných funkcí"...

Něco o kódování "předface" by nebylo?

A co předface bys chtěl kodovat? Room před faceliftem? Je to jako Fabia I. Vše je třeba ve VISu nebo v DP

Já vím že Room je jako fabka - jenže i u nich je možný se potkat minimálně s asi 4 nebo 5 různýma typama jednotek. Tak se ptám, jestli by někde nebyla k dosažení třeba přehledná tabulka, kde by se dalo najít podle typu jednotky, jaký funkce umožňuje nakódovat - aby se člověk naivně nepokoušel aktivovat nějakou funkci, kterou jeho technika vůbec neumožňuje...

No a co chceš vědět v příloze máš centrální elektriku Podotýkám, že u FAB II předface je to jako u FAB 1.

post-1028-0-16874000-1354653148_thumb.gi

Ještě by tě mohlo zajímat přizpůsobení.

Některé jednotky byly přizúůsobeny na dosetření kapek po vypnutí stěračů. Prostě několik vteřin povypnutí stěračů cca 30 vteřin ještě jedno mávnutí stěračem Měl jsem to na služ FAB 1 a hrozně mě to otravovalo. Zrušení takto:

Dosetření kapek stěrači Fabia

řídicí jednotka 9

funkce 10 (přizpůsobení ŘJ)

kanál 007

přednastavená hodnota je 5

nově se nastaví 0

Ale myslím FAB II už tuto funkci nemá aktivovanou.

post-1028-0-91925400-1354654324_thumb.gi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.