John36 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Ahoj, našel jsem toto téma jen na Fabii II, ale zajímalo by mě kam se do přístrojové desky ve Fabii I 1,4MPI, zapojuje čidlo kontroly hladiny v nádrži na ostřikovače, v přístrojové desce mám kontrolku i led, takže podle mě by stačilo zapojit čidlo do nádrže (s těstěním cca 150kč) ale nevím kam zapojit ty dráty z toho čidla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 To téma k F1 tady někde je. A co si pamatuji, tak to fungovat nebude. To že je tam kontrolka nic neznamená (je ve všech budících), musí se přehrát soft a nebo rovnou budíky vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Nakódovat přes diagnostiku by to nešlo? Já zkoušel toto téma zadat do vyhledávače a našlo mi to jen na F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Téma tady je, takže jsem to sloučil. Pročti si to tady, třeba najdeš řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 A hele to jsem zakládal dokonce já, na to jsem úplně zapomněl, taky už je to osm let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Našel jsem toho spoustu i věci který jsem nehledal ale pořád nevím kam zapojit drát který vede do čidla a druhý drát z čidla kam zapojit do přístrojové desky? Fabia 1.4MPI Rok 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2014 tady to je, a hlavně dej pak vědět, jak jsi dopadl, podle mě to fungovat nebude. V tomhle vláknu je takový prapodivný názorový střih, tuším že se to tenkrát řešilo v tématech věnovaným budíkům. kontrolka.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John36 Vloženo 9. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2014 (editace) Děkuju moc, určitě dám vědět a udělám i fotky, jen nevím kdy do toho vrhnu, protože teď mám dost starostí v práci. Asi prvně seženu ten senzor, zkusím to připojit na budíky, na kóduju to a zkusím jestli to funguje v kýblu s vodou, abych zbytečně nedělal díru do nádržky ostřikovačů a pokud to bude fungovat, tak to připojím na nádržku a hotovo Koukal jsem na VIS a mělo by to jít na moji přístrojovku na kódovat, tak doufám že jo, protože by se mi ta kontrolka hodila. Editováno: 9. Říjen 2014, autor: John36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Taky mě nefunguje ta kontrolka ostřikovaču mám Fabia 1 2005 1,4 TDI 55Kw které Fabky první generace mají ty čidla funkční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Já mám Combi 2006 1,4 16V 74kW a kontrolka je funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Já mám Combi 2006 1,4 16V 74kW a kontrolka je funkční No ale máš jí o rok mladší a třeba už to tam montovali... Nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Pánové nezáleží na roku výroby ani motorizaci.Ale výbavě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 kontrolka = velká nádobka ostřikovačů = ostřiky světel a ty se zpravidla dávaly ke xenonům. A pak do toho samozřejmě vstupuje lidová tvořivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 No je spousta fabek z malou nádobkou a kontrolkou ve výbavě elegance! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 no a jak poznám jakou mám výbavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 z kodů v servisní knížce a nebo ti to řeknou i ve Škodovce, kde ti to rovnou dekodují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Jinak pokud máš servisní knížku,tak dekoder výbavy najdeš i na netu. Mám dojem,že byl i někde tady,nebo odkaz na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
energizer69 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Jinak pokud máš servisní knížku,tak dekoder výbavy najdeš i na netu. Mám dojem,že byl i někde tady,nebo odkaz na něj. už jsem to našel ještě si skáknu do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 (editace) Ahoj všem, Mám Fabku 1.4 16V 55kW MR2003 před fejs a zajímá mě, jestli se dá nějak zprovoznit kontrolka .... Editováno: 8. Květen 2016, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Název tématu je "Kontrolka ostřikovačů" - nedělej v tom bordel a zmatky! Příspěvek byl upraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.