Přejít na obsah

Autorádio LG

Doporučené příspěvky

Čau kluci, tak jsem se po dlouhé době opět připojil na fórum a potřeboval bych nejspíš poradit. Mám vybrané autorádio od LG toto: http://www.hifishop.cz/autoradia-usb/lg-lcf610ir?v=485418 . Dostal mě především design a přehlednost tlačítek s displejem. Prý má složitější ovládání, ale v tom vůbec problém nevidím. Umí to přehrávat z USB, CD, Aux a má výstup na subwofer a za slušnou cenu. Prostě rádio podle mých představ řekl bych. Teď by mě zajímali názory zkušených, co na to říkáte? Je to dobrá volba? LG? Vím, že na trhu jsou kvalitnější značky jako Pioneer nebo Alpine, ale tohle mě prostě zaujalo nejvíc. Ale pokud ho vezmu, neudělám blbost? Slyšel jsem názor, že LG má horší příjem rádií, ale potvrzený to nemám.. Díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...no..za tu cenu žádný zázrak...to co umí LG umí i jiná rádia a přikláním se k názoru co napsal PROCHY.Například mě teď mile překvapil SONY...jak v minulosti svými modely hodně ztrácel tak tímto rádiem...

http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/39-1-Autoradia/154-2-autoradia-s-USB-SD-slot/5/1594-SONY-CDX-GT550UI

se myslím vrací zpět.Velmi dobrá cena za výbavu funkcí a možnosti nastavení zvuku tzn. jak pásmové propusti, nastavení EQ a dokonce má i otočení fáze pro SW.Pak mě překvapila možnost nastavení podsvětlení tlačítek což v této ceně není moc obvyklé.Pak je možné rádio doplnit o DO jak infra tak i joystick.

Co se týče ergonomie u LG a displeje...mě by teda neoslovil, ale to je věc vkusu a každému se líbí něco jiného...

Odkaz ke komentáři

A co třeba zvuk? Jak LG hrají? Alpině nebo Pioneeru se nejspíš nevyrovnají, ale hrají dobře? Jak jsem psal, promakanou muziku v autě mít nemusím, je to paráda, to jo, ale zatím s tím ještě počkám. Jde mi jen o to, jestli když si vyberu tohle LG, jestli si prostě nevyberu nějákou šunku :D

Mě se právě líbí tenhle design no, ten co mají ty rádia od Sony, Pioneer se mi právě nelíbí no a když už tak je to za docela dost peněz..zas tak moc do toho investovat nechci. DO si myslím pořádně nevyužiju, ale je to taková blbůstka, kterou nemá každý no, možná se dá říct, zbytečný.

Když to tak vezmu, do auta se naplno pustím později..rádio co mám teď mi pomalinku odchází, je to Blaupunkt jen na SD kartu a občas přeskakuje hudba no..proto sháním nějáký rádio. Mě tohle praštilo do očí. Mám v plánu 2 DIN rádio, takže tohle můžu brát jako prozatimní, ale zase ať to není kšunt...cena je vysoká bych řekl kvůli značce.

Editováno: , autor: Jehla23
Odkaz ke komentáři

Pozměnil jsem to. Trošku projel internet, pohledal. A jako dalšího kandidáta jsem vybral tohle http://www.autoradia.cz/pioneer-deh-4300ub_1155.htm . Zalíbili se mi Alpiny, ale jsou už v jiný cenový relaci... Chtěl jsem rádio, které nemá každý. Pioneer má většina mých známých i když by mi z toho mělo dojít proč... Pročítal jsem internet a lidi to chválí, zvuk hodně chválí, i funkce, takže se pořád rozmýšlím zda tento Pioneer nebo LG

Odkaz ke komentáři

Přátelé okřídleného šípu,

pro: Jehla23 - no, já si vybral LG LCF 810BR.Jestli si rozhodnutý pro LG, přidej pár stovek a kup si toto rádio. Bluetooth, SD karta. Cena 2500 Kč. Mám to pár dní a

jsem nadšen, i když mám z toho takovou hlavu.To se dá naučit. Jó chlapci, už nejsem nejmladší. :) Měl jsem před tím SONY za 3200 Kč a to bralo pouze CD,

CD-RW, CD mp3. Taková šunka. To se s e LG inou nedá srovnat. Za ty prachy se mi otevřel svět. Ovšem souhlasím z názorem, že jsou i lepší autorádia. Loučím se pozdravem: být spokojen. Radek.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

no já jsem slyšel že radia od LG mají špatný příjem signálů, zatím potvrzeno jeden známý ho má myslel že je to anténou ale pak jsem mu pujčil svoje Panasonic a dělala to ta LG a švagr taky má v oktě LG a taky si stěžuje na radiový šum atd.

Mě osobně se taky líbí LG rádia tan desain je úžasný ale nakonec zvítězilo tohle

http://www.alza.cz/autoradio-panasonic-cq-c5355n-d76842.htm

dostal jsem ho zadarmo od bráchy z jeho buračky tak kdo by jsi stěžoval :-)

Odkaz ke komentáři

Já nakonec vybral Pioneer DEH-140UB :) za pěkný peníze a umí toho stejně co LG. Design LG je skvělej, nemám k němu co dodat, ale ten příjem signálu mi taky říkal známý. Chtěl jsem to risknout, ale 90% známých mi řeklo ,,raději vem Pioneer,, tak jsem si říkal, asi na tom něco bude...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...