PZL Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...p;ID=7669&m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Dunlop 3D dobrá volba. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Taky mě čeká nákup zimnich kol. Přemýšlím o continentálkách ts810- 1660/ks nebo michelinkách alpin a3- 1680/ks. Díval jsem se na ne na pneunet.cz máte nekdo s něma zkušenosti? Jezdím 80% město a 20% hory. Jedná se mi o rozměr 195/65/15. Širší nechci. Editováno: 26. Září 2007, autor: TomášLPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Dunlop 3D dobrá volba. :palec2: Taky jsem jejich majitel. Doufám, že je otestuju víc než loni, ale zatím samá chvála. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Tak asi pujdu do nich. Váhal jsem mezi michelinem alpin a3 a Continentálkama a na pneunet jsou hodnoceny lépe i mají hezčí disain a zlevnily je! hm doufám že nebudu litovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 No, já jezdím na Goodyear Ultra Grip 7 a sou fakt dobrý,nekdy jsem při jízde nepoznal že tam mám zimný gumy.Před tím sem tam mnel nejaký ty neznačkový a ty delali hluk jako z traktoru. Tyhle UG7 ani nesliším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenaT Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 No, já jezdím na Goodyear Ultra Grip 7 a sou fakt dobrý,nekdy jsem při jízde nepoznal že tam mám zimný gumy.Před tím sem tam mnel nejaký ty neznačkový a ty delali hluk jako z traktoru. Tyhle UG7 ani nesliším. četl jsem že se na suchu dost opotřebují.jak to teda je s nima?přemíšlím totiž ještě o dunlopech 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 No já je mám po první sezóne,ale že by se nejak moc opotřebovali sem si nevšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 budu jezdit druhou sezonu Michelin Alpin A3 a jsem spokojen, fakt super pneu, na dálnici nehučí, na sněhu jezdí v pohodě a na ledu je každá guma prd platná Mám ji v 195/65 15. Mohu doporučit, jezdím ji na Šumavě, takže podmínky jsou vám jasný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Hm,pozrel som na vysledky testov AUTO BILD 2006 a bol som v miernom soku z vysledku MATADOROV!! Tu znacku by som neobul ani na mojmu synovi na bycikel a nie z dovodu jedna pani povedala ale z osobnej skusenosti. jednym slovom katastrofa!!! K Octe som dostal gratis Uniroyaly a po ich zjazdeni to budu na 90% MICHELINY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Hm,pozrel som na vysledky testov AUTO BILD 2006 a bol som v miernom soku z vysledku MATADOROV!! Tu znacku by som neobul ani na mojmu synovi na bycikel a nie z dovodu jedna pani povedala ale z osobnej skusenosti. jednym slovom katastrofa!!! K Octe som dostal gratis Uniroyaly a po ich zjazdeni to budu na 90% MICHELINY. micheliny nedavaj! zacnu hucat a auto bude "nepokojne" na ceste. nekecam, je to z vlastnych skusenosti (+ zo servisu u bratranca, menil ich uz veeeela) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 micheliny nedavaj! zacnu hucat a auto bude "nepokojne" na ceste. nekecam, je to z vlastnych skusenosti (+ zo servisu u bratranca, menil ich uz veeeela) Dik za radu. Myslel som,ze to budu fajne pneu lebo na dodavku davam L+Z len MICHELIN su perfect . Tak si necham poradit a obujem asi GOOD YEAR UG7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallace Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Taky budu kupovat nejake zimaky a premislim nad temi UG7. NA netu jsem nasel toto: http://www.pneu-servis.cz/index.php?sect=8 Co rikate na tu cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wallace Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Mimochodem je to R16 a jeste postovne a balne je zdarma.Nejsem zadnej jejich zamestnanec jen se mi to zda jako dobra ceny tak davam vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 (editace) A já mám zase opačný názor. UG7 mám na citroenu a ten komfort oproti Michelinům se nedá srovnat, nezlob se, ale je to tak, můžu porovnat obojí mám doma a jezdím stejné trasy. U mě příště vyhrají zase Michelin. Ale nejsem odpůrce Goodyeerů, mám je na léto Excellenc a to je balada, takže netíhnu k jedný značce Dostal jsem k autu zimáky Continentaly TS 810 - 195/65/15, máte někdo zkušenost jaké jsou ? Zdarec, tyhle gumy mě taky zajímaji!! Pokud máte zkušenosti dejte vědet!!! Ahoj, TS810 jsou velmi dobré gumy, možná že jedny z nejlepším v každém případě s nimi budete spokojeni. Přesně tak! Vůbec se nemusíte bát, mrknětě třeba sem! Hm,pozrel som na vysledky testov AUTO BILD 2006 a bol som v miernom soku z vysledku MATADOROV!! Tu znacku by som neobul ani na mojmu synovi na bycikel a nie z dovodu jedna pani povedala ale z osobnej skusenosti. jednym slovom katastrofa!!! K Octe som dostal gratis Uniroyaly a po ich zjazdeni to budu na 90% MICHELINY. micheliny nedavaj! zacnu hucat a auto bude "nepokojne" na ceste. nekecam, je to z vlastnych skusenosti (+ zo servisu u bratranca, menil ich uz veeeela) Editováno: 5. Říjen 2007, autor: quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Taky budu kupovat nejake zimaky a premislim nad temi UG7. NA netu jsem nasel toto: http://www.pneu-servis.cz/index.php?sect=8 Co rikate na tu cenu? http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...p;ID=7669&m kukni na toto jsou levnějšííí a jinak pokud chceš dát něco kolem 1650 na gumu ,tak si myslím že continentálky http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...p;ID=3584&m nebo michelinky http://www.pneunet.cz/index.php?sekce=pneu...;ID=10510&m hm dej vědet nad kterýma ses rozhodl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Tu sú ešte ostatní moji kandidáti - takže Continental Winter Contact TS810 Kolik má nová tahle guma mm vzorku? dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) Ve světe motorů vyšel test ADACu pro sezonu 2007, tak to sem zkusím naskenovat. Velmi dobře si vedly Michelin, Dunlop, Continental a v malém rozměru dobře dopadla i Sava Eskimo. Jen nechápu proč testovaly pouze rozměr 155 a pak až 205 Editováno: 17. Říjen 2007, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 R16 je dnes nejbeznejsi u vozu nizssi stredni stridy vejs.... ale 15 taky mohli dat tj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 (editace) 195/65 r15 byli testované vloni (levnější kategorie) zde: 2006 a předloni : 2005 Editováno: 20. Říjen 2007, autor: FRANK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zed8 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Potreboval bych poradit v rozmeru 195/65 R15.Rozhoduju se mezi: -NokianWR (popr.WR G2) -Michelin Alpin A3 -Goodyear UG7 -Dunlop Sp Winter Nemuzu se porad rozhodnout.Zatim je to na hrane mezi Nokian WR a Michelin Alpin,ale nebranim se i jinym alternativam.. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 20. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2007 Potreboval bych poradit v rozmeru 195/65 R15.Rozhoduju se mezi:-NokianWR (popr.WR G2) -Michelin Alpin A3 -Goodyear UG7 -Dunlop Sp Winter Nemuzu se porad rozhodnout.Zatim je to na hrane mezi Nokian WR a Michelin Alpin,ale nebranim se i jinym alternativam.. diky Mám Dunlop 3D a jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.