Publikováno Leden 15, 201213 r Ahoj, omlouvám se jestli to tady už je, ale za boha nemůžu najít prucho od mototu do kabiny u Fabie 1.4 16V 74kW. Poradíte prosím někdo??? Prosím i po případě o nějaké foto a co všecko je pořeba odmontovat. Díky za odpovědi.
Leden 16, 201213 r Autor Díky za radu.. tam bych ho vážně nehledal.... Mám stažený komplet servisní manuál k Fábiím, ale tohle jsem tam nenašel.
Leden 17, 201213 r Teď je otázka jaký hledáš průchod, protože každý ti radí něco jiného. To co poslal Volvak jsou dvě hlavní svorkovnice, které spojují kabelový svazek motor/interiér - nachází se proti řidiči. Po schození schránky spolujezdce se tak maximálně dostaneš k průchodu, kterým se nasává vzduch do topení, ale né do té svorkovnice
Únor 17, 201312 r Kolegové, můžete to trochu upřesnit? Mám stejnou otázku, ale z předešlých odpovědí jsem poněkud zmaten. Kdysi jsem tahal kabely hlavním svazkem z motoru skrz příčnou stěnu, ale byla to dřina a rozdělávat se mi to už nechce. Není někde nějaký další a jednoduší průchod? Ideální na levé straně.
Únor 17, 201312 r jsou tam gumové průchodky.. napravo i nalevo.. ta napravo dobře přístupná po sundání přihrádky.. ta nalevo velice špatně přístupná.. musíš mít nějaké dlouhé šídlo, zvenku ji propíchnout a protlačit dovnitř, navázat kabel a vytáhnout ven.. chce to trochu grif a vědět, kde tu průchodku hledat.
Únor 17, 201312 r Ty průchodky, co popisuje Royce, jsou asi nejjednodušším prostupem. Ta před řidičem je téměř nepoužitelná, pro prostrčení čehokoliv se musí sundat stěrač a zevnitř se k tomu přes BSG, reléový box pěkně blbě dostává. Na straně spolujezdce to je jiné kafe, stačí trochu vycvaknout torpédo, ani se nemusí vytahovat první "čudl", co ho drží, a zevnitř po sundání kastlíku je dost místa pro najití té průchodky na hraně zvukové izolace
Únor 9, 20205 r Potrebujem natiahnut (2-x) ~5 mm kabel od baterie do kufra . Vie mi niekto poradit nejaky uz existujuci otvor -podla moznosti bez rozoberania palubovky. Je nejake jednoduche riesenie ? Alebo vrtat ?
Únor 10, 20205 r Vrtat nemusíš,ale palubku budeš muset stejně rozebrat a sundat stěrače a plastový kryt pod nimi.Tam potom přibližně v prostředku je záslepka,kterou se dá kabel protáhnout.
Únor 10, 20205 r ...https://forum.skodahome.cz/topic/115999-pr%C5%AFchod-z-motorov%C3%A9ho-prostoru-do-kabiny-14-16v-74kw/
Únor 11, 20205 r rozborka palubovky je pre mna nepriechodna stacilo by to na tej pravej strane palubovky , kde je to udajne jednoduchsie - ale moze mi niekto prelozit Drewieov komentar vyssie , hlavne kde najdem to TORPEDO :) "Na straně spolujezdce to je jiné kafe, stačí trochu vycvaknout torpédo, ani se nemusí vytahovat první "čudl", co ho drží, a zevnitř po sundání kastlíku je dost místa pro najití té průchodky na hraně zvukové izolace"
Únor 11, 20205 r Torpedo je ten plastový kryt co je pod stěrači připevněn těmi třemi čudlíky.Kastlíkem myslí spodní díl palubky před spolujezdcem,který je uchycen pěti šroubky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.