Publikováno Leden 21, 201213 r dneska jsem změřil tlaky ve válcích. 1.válec 13 2.válec 12,5 3.válec 12,5 4.válec 12,5 jsou tyto hodnoty v pořádku? Auto se projevuje tím, že během jízdy občas ztratí výkon, jako by se dusil. jinak svíčky jsou nový, filtry jsou taky nový.
Leden 22, 201213 r Autor tak čím to může bejt, že auto jede chvilku normálně a někdy, většinou na 5stupeň cca 2200 otáček, a asi tak 80-90km/h, se začne jako dusit a ztratí výkon. při tom se rozsvítí kontrolka motoru a ve vagu vyběhne chyba 16686 válec 1 zjištěno zapalování vynechává
Leden 22, 201213 r znamy mal podobny problem ze ked siel na nizsich otackach auto ako by skackalo a bola to stara/vadna bateria tak ak to robi stale bolo by dobre skusit od niekoho pozicat a vyskusat ci nepomoze
Říjen 1, 20177 r Zdravím všechny. Začal mi hodně klepat motor když byl zahřátý. Dnes mi byl kamarád změřit kompresy válců ( prí to on děla jako první) a čekalo mě nepříjemné překvapení. Ani na jednom nenaměřil více jak 4 bar. Je to možné? Motor až na to klepání jede bez problémů jen mi občas mizí chladící kapalina a olej nepřibývá. Upraveno Říjen 1, 20177 r od toskany77
Říjen 1, 20177 r ne to jsme nedělali. Já jen se chtěl poptat jestli je možné že u tak nízké komprese to vůbec nastartuji. Motor jinak táhne jen když se ohřeje tak pod 2000 o/min klepe jak diesel
Listopad 15, 20177 r V 1. 10. 2017 na 19:13, toskany77 napsal: Zdravím všechny. Začal mi hodně klepat motor když byl zahřátý. Dnes mi byl kamarád změřit kompresy válců ( prí to on děla jako první) a čekalo mě nepříjemné překvapení. Ani na jednom nenaměřil více jak 4 bar. Je to možné? Motor až na to klepání jede bez problémů jen mi občas mizí chladící kapalina a olej nepřibývá. Ak mas motor otvorený nalej do každého valca trošku acetonu - a uvidíš ako rýchlo bude miznúť
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.