karel556 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Prosim o radu pri jizde se mi rosvitila kontrolka žhaveni a normalne se vypnul motr. Při dalsim nastartovanim se už kontrolka žhaveni nerosvitila a auto nešlo 5minut nastartovat. Po 5minutach opět nastartovalo a jelo normalně 20km (10minut) pak to udelalo znovu nevite nekdo co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Pro začátek zkus zde nebo tam http://forum.skodahome.cz/forum/26-motor/ pohledat vše o "Relé 109". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza sebesta Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Ja si myslim ze je pridrena hlava vztrikovaciho cerpadla. vytahnou a nechat udelat. Jestly chces tak to dovez a udelame to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Věř Wojnarovi! Tu hlavu mu vyměň až opravdu odejde joo,teď mu proletuj 109ku nebo přehoď za inovovanou a řekni si o 200 za to že si věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel556 Vloženo 7. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 vymenil jsem rele 109 a vypada ze je to dobry zatim drzi jeste se chci zeptat jak velka je sance ze je pridrena ta hlava vstrikovaciho cerpadla a jestli ja tak za jak dlouho odejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Já to tady čtu poprvé, takže asi taková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Šance je stejná jako trefit všech šest ve sportce,na to kolik jezdí rotaček po republice a okolí tak jsem měníl čerpadlo jednou a to jen z důvodu špatný elektroniky a jednou vydřený,zřejmě kwalitní naftou,jinak to jsou držáky,alespoň víš na koho s obrátit až ti odejde opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.