fábík 2 Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 No ja som sa teraz babril s autom svagrovi vycistil som klapku a par brkotin a tiez ma blbe starty ci v zime alebo v lete tak pri vymene filtra som sa mu pozrel na ventil odvetrania nadrze jasne ze valeo auto studene po 2-dnovom stati pri od -8 do -3°C tak ze vyskusam de je pes zakopany, odpojil som ventil od hadicky do sania strcil do hadicky stupel od nafukovacky otocil klucikom a start na prvy krat tak teraz jazdi sice s obcas rozsvietenym checkom ale startuje na brnk, no skratka musi sa kupit novy ventil stoji 35€ bosch takze v pohode len teraz medzi sviatkami je to problem, len mi je divne ze pri - 6°c nie je nejake velke vyparovanie benzinovych par Já už to zkoušel před měsícem,jak popisuješ.Na týden jsem ucpal přívod k ventilu,ale nevyndaval ventil...aby to případně nehlásilo chybu.Tak starty ok.Tak jsem si pujčil novej Bosch a to samé jak dříve.Tak jsem vrátil to zpět.Ale zase mi to po měsíci nedalo(protože teď v mrazech starty děs) Tak jsem zase ucpal hadičku k ventilu a chytá to při -12 na cvrnk.Tak pak jedině jak...co ovládá ten ventil.No zatím je to ve věci zkušební.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 fábíku ty to máš krásně připravené, lupni video do mobilu, nebo do tabletu a hurá do servisu. Tebe odpálkovat nemůžou, že se neprojevilo. Na to jsi dobře připravený, aby ti to tam celej den stálo, pak to šli zkusit a řekli ti, že se neprojevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) Děkuji...,Už jsem odeslal na příslušná místa....to víš teď všude dovoléné tak odpověď až za rok Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 fábíku ty to máš krásně připravené, lupni video do mobilu, nebo do tabletu a hurá do servisu. Tebe odpálkovat nemůžou, že se neprojevilo. Na to jsi dobře připravený, aby ti to tam celej den stálo, pak to šli zkusit a řekli ti, že se neprojevilo. Ale pokud se to neprojeví u nich (nebo to nepřiznají), tak se na to stejně vymluví a co zmůžeš. S těmi opakovanými starty jsem dopadl stejně. Na videu jsem jim ukázal v čem je problém, nasměroval jsem je na ventil nádobky s uhlím a stejně nic. Vyčistili škrtící klapku (auto mělo najeto asi 1500 km) a řekli, že diagnostika nic nehlásí. A tím to v podstatě skončilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 (editace) Tak já to měl ze začátku ještě horší...v září jsem jel pro nové auto a už v listopadu na servis.To chytlo krchlalo a chcíplo,pak až asi na pátý pokus chytlo. To už svítila kontrolka motoru.No ale bez závad....pak se přehrál jen soft.To jako něco zlepšilo,ale jinak jak vidíš na tom videu.Už to bylo asi 20x na diagnostice v průběhu tří let a nic.Tak jsem se dal do pátrání už sám a taky už si nějak člověk zvyká.Ale zase když tu čtu recenze na 1,2 tsi tak vlastně můžeme být raďi Editováno: 31. Prosinec 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Necituj přímo předcházející příspěvek. Pro odpověď na předchozí příspěvek nepoužívej tlačítko "Citovat" - citací předchozího příspěvku porušuješ pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Jasný pawouku...takže jen takto vždy odpověď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Predchádzajúci necituj. To je jasné že na neho odpovedáš. Inak môžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Ano, takto je to správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fábík 2 Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 Musíš mít Pawouku pochopení pro nováčka Tak jsem dnes zase koumal moji fabku-odsávání výparů z nádrže.Vykoumal jsem,že starší motory maji hadičku přes škrtící klapku a tento jako přímo do sání...Tak třeba jestli to nemá na ty starty něco vliv.....?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandax17 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 lidi, tak co vyšší teploty, už je to znát na startech? u mě jo. celou zimu jsme startovali v pohodě, a ted jak začalo svítit sluníčko a bylo okolo 20 stupnů tak startujem až na 3-5 pokus. výměna vydroštelů loni zjevně nepomohla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 proč by taky měla pomoct :-D zatím vše ok, auto celý den na slunku, teplota 20°C.. ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 eště je málo teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fandax17 Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 výměna hydroštelů by měla pomoct proto, že v servise mi tvrdili že to nestartuje kvůli tomu tak to je asi něco špatně když mi to už ted blbě startuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 "výměna hydroštelů by měla pomoct proto, že v servise mi tvrdili..." to je fakt vysvětlení :-D to jako že ventilová vůle má vliv na startování??? ...to pomohlo asi jako výměna gumiček stěračů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Ja mám čerstvo po výmene zdvihatok v motore a to je blbosť aby to pomohlo, mne klepali tak preto som vymenil. A tie štarty to určite neovplyvňuje. To sú toto keci zo servisov. Ono to totižto vypadá tak, že keď to štartuješ na 3-5pokus ako keby to nemalo zrovna benzín. Tlak v palivovom systéme je OK ?? Podľa mňa ano. POdľa mňa je to záležitosť toho blbého odvzdušnovacieho ventilu inak fakt neviem. A aby ti to nenaskočilo aspoň na 3valce neni možné, to by bolo podozrenie na vstrek alebo sviečku alebo zapalovaci modul. Môžeme byť radi, že s týmto motorom sú len tieto problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Zatim startuju uplne bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Dneska ráno cca 20 stupňů a auto přes noc stálo. Čerpadlo normálně natáhlo benzín, při otevření dveří. První start se tak 2...3s hádal, kdybych delší dobu nepodržel klíč určitě by to zdechlo. Otáčky pak vyskočily na cca 1000 a bylo znát, že se s tím motor tak nějak neumí domluvit. Tak jsem to vypnul, nastartoval znova a všechno už ok. Mám najeto 1500km a všimnul jsem si toho dnes poprvé. Jinak auto startuje na cvrnknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 no vidíš první závada je na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Jde o to jestli to je závada nebo vlastnost či něco kvůli euro 5 :-) a jelikož to vypadá, že se to objevuje dost často a hlavně i u nových kousků, tak těžko říct :-) zatím se mě to stalo poprvé, tak se uvidí časem ;-) Editováno: 6. Červen 2015, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 zachvilku bude podzim a zase bude vše v normálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Máš to v záruce, tak reklamovat a psát do Škodovky! Úplně stejně blbne i s ECU 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Ale neblbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 AKo komu mne zatiaľ ide tento rok bez problémov. Aj sestre. Takže je to individuálne. Ale jako mohli by to poriešiť, akože myslím, že už na to škodovka resp. VW group serie pretože už sa nemontuje v EU tak načo by to riešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Ale neblbne. Ale blbne, od té doby co tam mám soft 8558, v servisech na nic nepřišli, výměna filtrů, svíček, neví co s tím, prý možná ještě čerpadlo. Editováno: 6. Červen 2015, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.