boriso11 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 No zistil som ze je to vlastne rok výroby 11/2012 aj tak je to OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Najdi si Svět Motorů. Bylo tam několik stránek o tomto motoru a doporučení, odkdy motor koupit nebo s čím počítat v případě nákupu postiženého ročníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Nemyslíš náhodou toto Český-MB-Superb-II_SM-17-2011.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 hezky videt jak v roce 2011 pokladali Tsi motory za doporucenihodne- to jeste nikdo nevedel jaký to bude casem pruser.. to same 1,6 a 2,0 tdi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 v 2011 museli mít už několik reklamací na TSI, když ve 2012 vyšel motor už s inovovanou konstrukcí + napínákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Najdi si Svět Motorů. Bylo tam několik stránek o tomto motoru a doporučení, odkdy motor koupit nebo s čím počítat v případě nákupu postiženého ročníku. myslel toto: http://forum.skodahome.cz/topic/25926-18-tsi-118-kw/?p=2130264 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jedna otazka. superb II ma dve verzie palubneho PC? (napr velky a maly) alebo je len jeden typ a ten je vo vsetkych S2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davkiller Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Zdravím, měl bych dotaz ohledně koupě superba combi. Vyplatí se ještě koupě auta, které má 205 000 km. Jedná se o 1.6 tdi a r.v. 2012? Co si o tom myslíte? díky moc za jakoukoliv reakci Editováno: 23. Únor 2016, autor: davkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Záleží na tvých finančních možnostech. Jestli se vyplatí auto co má najeto 200 a více tis. km - proč ne? Pokud ten nájezd je rychlý, auto je v dobré kondici, se servisní historií nevidím problém. Myslím, že odhadem tak 50% Superbů II generace má už v těle právě 200 a více tis km a ještě při troše údržby dají to samé ještě jednou. K motoru.... myslím, že na SII je 1.6 TDi moc slabý motor, osobně bych o něm ani neuvažoval. Výkonové minimum pro slušné ježdění je alespoň 103 kW (2.0 TDi)..... lépe 125 kW Pokud nejde o spotřebu na prvním místě tak za mě jednoznačně 3.6 FSi benzín :-D Editováno: 23. Únor 2016, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 ..1.6Tdi nevim.. procti si a uvidis.. http://forum.skodahome.cz/topic/68508-16-tdi-cr-77kw/page-17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Proč ne, někdo ty ojetý auta musí kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davkiller Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 No já vím, že tento motor není žádné žihadlo, ale nyní vlastním fabii combi sdi a jsem s ní maximálně spokojený. Spotřeba kolem 4,5 l dlouhodobě za dobu 10 let a mám na ni nalítáno 230 tkm. Ale poohlížím se po superbu, ale potřebuju combi, tak mě napadla tahle varianta s 1,6 tdi. Nechci trhače asfaltů :-) Ale nevím, co vše by mě čekalo vyměnit atd když se autu blíží 200 tkm..... nebo 180-200 tkm. PS: jaký by byl Váš strop km, kdyby jste si kupovali auto s tímto motorem atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) tady je test tý 1.6 TDI v S II http://www.autoweb.cz/skoda-superb-combi-1-6-tdi-greenline/ .... není jediný důvod to chtít :-D Spotřeba u 1.6 TDi bude si myslím při reálném ježdění hodně podobná té u 2.0 TDi.Navíc potřebuješ combi, tj občas v tom vozíš náklad či rodinu?! Proto už 1.6 NE-ééé Servis po koupi: komplet všechny filtry, oleje, provozní náplně nové. + udělat rozvody ..... a už jen jezdit Editováno: 23. Únor 2016, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 S timto motorem max 120 tis km. Kolem 200 na tebe budou cekat vstriky a kolem 250 dpf. Spocitej si cenu jednoho vstriku (11 tis x4) a DPF za 20 alespoň. Kolem 150 začne prolínat pumpa a nebo se začíná rosit víko kolem vstrikovačů a musí se měnit víko ventilů, pak EGR který je drahý a přístup na výměnu jako k penězům, materiál včetně práce kolem 12 tis. Tento motor bych vubec nekupoval, ale jednej podle svého uvážení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado 333 Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 (editace) Zdravím všetkých. Už dlhšiu dobu zháňam Superba - sedan, no v inzerátoch je to bieda. Tak som sa chcel opýtať, či niekto z vás, užívateľov tohto fóra, neuvažuje o predaji svojho Superbu, alebo či neviete o nejakom na predaj ? Ak by sa náhodou niekto našiel, tak posielam aspoň základné parametre, ktoré by mal mať ten Superb: Škoda Superb 2.0 TDI CR Len sedan Len čiernej farby Rok výroby 2011 - 2013 Manuálna 6 - stupňová prevodovka Najazdené max. 150 000 km Najradšej vo výbave Elegance Cena dohodou Vopred ďakujem za prípadné ponuky. Vlado Editováno: 25. Duben 2016, autor: Vlado 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyc Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Zdravím, byl by tu někdo ochotný proklepnout zdarma jednoho Superba ve Škodovce? Chtěl bych kupovat pozítří Superb II, ale při zavolání do Škodovky mi řeknou, že takový informace neposkytujou. Jde o jeden VIN kód. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Zdarma ti to ve Škoda servisu prověří, ale musíš tam zajet, po telefonu opravdu nesmí nic říct ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 ale muzou zalezi kdo a jak je ochotny,oni by ti nemeli rict nic dokud to neni tvoje auto ale vetsinou sou rozumni me jenom fascinuje jak si nekdo rekne proste zdarma,kupuje auto za destky tisic a tak je to docela dulezite proklepnout si vin tak tech par kc neni prece problem kor kdyz to neco rekne o historii auta,nechapu takove lidi co si o to reknou- zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Jo, tak uz tomu rozumim, zdarma pri koupi auta za 300 tisic je komicke, ale ja koupil jsem superba na prvni pokis, druheho pro rodice jsem jich proveril asi 8...a nakonec koupil sobe kombika, a jim dal sveho. Kdybych dal za kazde provereni 300 tak to hned bylo 2500 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Máte někdo prosím nějakou kvalitní a aktuální kupní smlouvu? Našel jsem zde jen staré témata ohledně smluv, tudíž ty smlouvy nejspíše nebudou aktuální dle platné legislatiy (2009-2012). Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 I sebekvalitnější smlouva kde napíšeš, že je auto takřka nepojízdné ti je vlastně k ničemu, jelikož dle NOZ je záruka na skryté vady půl roku. A to když je tam vyjmenuješ stejně u soudu neobstojí ... :-( Když mi pošleš večer SZ nebo e-mail, tak ti pošlu smlouvu kterou mám, nebyl s ní nikde problém, tak ti jí klidně pošlu, ale musím večer z domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Díky, poslal jsem SZ s emailem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik1986 Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Ahoj lidi, chci si pořídit Supika a chtěl jsem se zeptat jestli se nemusím bát pořídit pravidelně servisovaneho Supa se 280tkm?Chtel bych 2.0tdi DSG 125kw. Co se týče těch motorů 125kw,jsou v pohodě? Nejsou snimi nějak velké problémy? A ty 125kw v Superba jsou už všechny common rail? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.