prassat Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) jj, na odkazu je již "B" ... ale to je fuk, já jen reagoval na to, že zase tak nedostupné to není. Někteří totiž furt žijí v tom, že je to neopravitelná věc. Vím, že DSG není jen o spojkách (.... setrvák, mechatronika, olej + filtr) Editováno: 2. Květen 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 prassate pozeptej se v hodně autorizáku, ano neopravují jenom vymění kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Do autorizáku nejezdím, mám svýho mechanika (auto již po záruce). Jinak v roce 2012 měněná mechatronika v autorizáku bez problémů (reklamace předchozího majitele). Jinak výměna spojek je normální servisní úkon, dokonce i detailně popsaný v ELSE, myslíš že fakt nic nemění? Je na každým, jestli dá auto do Škodovky, nebo k někomu kdo DSG rozumí. Věřím, že se v každým autorizáku s tím moc párat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 každý autorizák čo to robil tú spojku alebo mechatroniku vymení rovnako kvalitne ako Sixta , výmena spojky pokiaľ máš prípravky a trošku rozumu nie je problém ... nič iné na nej samozrejme neopravíš ale to je akosi jasné , keď nie sú diely ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimco Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) Chlapi, zatiaľ stále nič. Mám rozbehnutých pár kusov ale zatial som pesimista. Každopádne mám otázku hlavne na kolegov z ČR. Poznáte niekto autobazar auto ESA ? Štýlom mi pripomínajú AAAauto, a od toho ruky preč. Majú dobre vyzerajúce kusy za dobré ceny, až mi je to fakt podozrivé. Domnievam sa správne, alebo je to autobazar na úrovni ? Edit: bezpredmetné, čo som tušil som si aj na internete potvrdil, du blejt. Každopádne, ak by sa tu našiel niekto, poznáte bazar starauto ? Vyzerá to byť menší bazár. Možno aj seriózny. Imponujem mi hlavme že tam neni celý interiér aj mozor vyčistený jak so savom, ale normálne, brz pucovania, tak ako sa patrí na auto s kilometrami. Editováno: 5. Květen 2014, autor: Dimco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Nazdar, kdybys chtel, zvazujeme prodej SII 1.8Tsi, najeto poctivych 80tis km, plna vybava, bezovy kozeny interier, fialova amethyst barva, na 18" themisto, jeste do srpna v zaruce. Je vyroben 8/2010,tedy MR 2011. Servisovane jen ve skoda auto apod. Cena 400tis. Auto v top stavu, garazovane, nebourane, nestrikane atp. Bez skrabance v interiaeru a exterieru Editováno: 6. Květen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
govari Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Zdravim, uvazuji o koupi Supa s 2.0TDI a rad bych se informoval, kolik je normalni cena za Supa s 2009+ s nejakou rozumnou vybavou v kuzi a DSG s najezdem do 100k, mam v planu najezdit okolo 30000km rocne. Nasel jsem toto, ale v porovnani s ostatnimi inzeraty, mi prijde cena podezrela. Co myslite? http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15667822?goFrom=list Diky moc. Editováno: 11. Květen 2014, autor: govari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braxa Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Mně přijdou podezřelé i ty km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
govari Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 A jaka je bezne cena za Supa v kombi s DSG s najezdem do 100k v Elegance - nemam zkusenost s nakupem auta, vzdy jsem jezdil v sluzebnim. A v tuto chvili totiz premyslim zda jit do Supa nebo nove Octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 (editace) Těžko říct, člověk by si musel tu historii km a případných oprav nejdřív prolustrovat. Já jen uvažuji (nechytejte mě prosím za slovo) .... TDi z německa = nejčastěji 30-50 tis. km/rok (tj. za 3,5 roku cca. 105 - 175 tis km) Takže ty km jsou opravdu až moc hezké, ale samozřejmě jsou i vyjímky, ne že ne. Jinak slušný Superb Combi (tj od 2010) v Eleganci s DSG a malým nájezdem si myslím, že do 400 tis Kč je nereálné EDIT: jinak to VIN v inzerci je FAKE, ale to ti asi došlo Editováno: 11. Květen 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
govari Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Abych si udelal predstavu o cene, mohl by jste nekdo postnout inzerat, ktery dle vas vypada verohodne? Jak jsem psal 2.0TDI s DSG, Kombi, do 100.000km v kuzi. Bude se jednat o moje prvni auto a doted jsem jezdil x let pouze v sluzebnim, takze nemam zkusenost s nakupem auta. Je jasne, ze pri pripadne koupi si ho necham zkontrolovat, ted se mi ale jedna pouze o orientacni cenu, protoze nevim na co si dat pozor uz v inzeratech. Diky moc. Editováno: 14. Květen 2014, autor: govari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 25. Květen 2014 Sdílet Vloženo 25. Květen 2014 Ahoj, mrkni na www.skoda-plus.cz a nebo www.dasweltauto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano666 Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Zdravím. Chcel by som sa opýtať na Váš názor na SuperB 1,6tdi cr. Ako to motor bude zvládať, spotreba? Napr.: http://skoda-superb.autobazar.eu/16-tdi-cr-dpf-comfort-greenline-id5588586.html Doteraz som mal fabiu 1,2 44kw a vcelku sa to dalo. Netrhám asfalt, len na pohodovu jazdu, mám ročné dieťa, takže bezpečne. Ďakujem za Vaše reakcie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 1.6 tak do fabie...nie do Béčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 brano666: Nebude to zvladat. Pro Superb je minimum 2.0 TDI 103kW a ani to neni uplne idealni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 som zvedavý kto na tom niekedy išiel , blbých PD 77kw je kopec a nikto neremcá , na dlhé trasy a kľudné jazdenie to stačí , ale na časté rozjazdy , mesto a podobne už nie ... v SII je jeden motor a samé náhražky , tam je to už len o referenciách čo vybrať ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano666 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Veď to by ma zaujímalo, na fore je len jeden s týmto motorom a všetko silnejší. Silnejší si myslia o slabších že sú naprd, no asi nejazdili na tej 1.6tke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) Nemyslím si, že slabší motory jsou špatné, ale 1.6 TDi na vůz, který váží přibližně 1500kg je opravdu málo. Tento slabší motor se, dle mého, názoru, hodí spíše do Rapidu, popř. Octavie. 1.6 TDi jsem řídil v O3 a už zde bylo znát (O3 váží cca 1200kg), že jsou zde určité limity. Nenáročnému to jistě stačí. Mám nejvíce zkušeností se S2 2.0 TDi 103kW a místy pocituju, že to je prostě málo v některých situacích. Je prostě znát těch cca 300kg navíc oproti mé O2 FL Combi. Navíc i spotřeba stejné motorizace je u S2 vyšší cca o 1l/100km. V O2 mám průměr za posledních 5000km 5.6l/100km, v S2 za posledních 6000km 6.5l/100km a to jezdím stejné trasy. Nejlepší motorizace pro S2 je 2.0 TDI 125kw 4x4, pokud se bavíme o dieselech. Editováno: 13. Srpen 2014, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) ..."Jinak slušný Superb Combi (tj od 2010) v Eleganci s DSG a malým nájezdem si myslím, že do 400 tis Kč je nereálné"... Já takové prodával, SII Combi 2.0 CR DGS 170 k, v kůži, plná výbava, najeto 102t, poctivých, jezdil jsem s tím pouze já. Dával jsem ho na výkup za 400t a prodej byl 430t. a byl rychle prodaný. Ve středu jsem poslal foto a v pátek jsem přijel a odjížděl s novým. Stačil jsem se i rozloučit, ať slouží dobře novému majiteli. Myslím si, že jsou vyjímky.Šel jsem do SUV a chtěl jsem 4x4. Editováno: 13. Srpen 2014, autor: Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 (editace) fajné, prodej hradních superbů http://ekonomika.idnes.cz/autobazar-prodava-hradni-superby-dqw-/ekonomika.aspx?c=A140813_114555_ekonomika_nio#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Editováno: 13. Srpen 2014, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 jj už jsem na to taky koukal... pěkná výbavička, najeto kulový :-) a marži sežere auto ESA, to bych se posral :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 a to bys chtěl, aby ty auta prodával přímo prezident ? Ale bylo by to dobrý ne, Miloš na hradním nádvoří v montérkách, to je představa, jak noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Mam zajem o superba kombi 125kw DSG ale najeto 260tis Veskerej servis dle vinu ve skodovce sedi, při 70tis km menena komplet spojka i DSG nejaka vada.. Jezdi prevazne dalnice Rakousko, nemocko atd. Je tam velice zajimava cena. Jedna se o tenhle kousek:http://www.sbazar.cz/intherso/detail/77 ... -exclusiveMam strach s tech km, budu rad za vase názory, diky Petr Editováno: 24. Říjen 2014, autor: terezka30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 mrkni na www.topcarcentrum.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.