Dawe Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Ahoj, měl bych dotaz ohledně jedničkovýho Superba. Mám na prodej Superba ve verzi +18 a zajímalo by mě, v čem všem se liší oproti ,,normálnímu´´. Jediné, čeho jsem si všiml, že to má 2x anténu a přípravu pro rozsvicení budníku taxi na střeše. Snažil jsme se najít informace na internetu, ale bez úspěchu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Nebude navíc silněší alternátor? Nejpřesnější info by ti měla dát Škoda Auto. Když jim pošleš na tiskový oddělení dotaz, tak by mohli odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Nebo ti ho prodají od 18 let. Tak to asi dřív jezdilo jako taxi. Jedna anténa na rádio a druhá na vysílačku. Ten spínač na rozsvícení nápisu TAXI by měl být vlevo pod volantem. Kousek od spínačů na světla. Dej sem odkaz ať se můžeme podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 13. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 (editace) Je to bývalé služební auto příbuzného. Někde jsem slyšel, že těch +18 znamená prodloužení, ale tomu se mi nechce věřit, myslím že by to bylo pro automobilku příliš nákladný. Fotky dodám odpoledne. Zkusím oslovit nějakého prodejce Editováno: 15. Únor 2012, autor: Dawe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Vloženo 15. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Tak asi vyřešeno, volal jsem prodejci Škodovek a taxi verze měli navíc toto: Baterie 420 A (82 Ah) Elektroinstalace pro připojení Taxametru Příprava pro vestavbu vysílačky Příprava pro označení Taxi na střeše Chlazení motoru s vyšší účinností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.