Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, mám problém. Když si pootevřu okno (5 cm) a pak ho chci zavřít,tak se do půlkdy otevře,až pak to jde zavřít. Navíc strašně pomalu. Dělá jen okno řidiče,druhé je OK. Díky za rady

Zdarec chce to rozebrat zřejme ti to nekde drhne ve voditkach nebo moturek poškozene soukoli volna lanka je toho hodne variant....Mimochodem co maš za auto?

• Autor

Mám Fabiu 1.4 16 v 2006 v kombiku, ale to podle mě nehraje roli,díky moc...Zítra to budu rozdělávat...Jen doufám,že to nebude motorek....:-( díky

• 4 týdny později...

Muzete mi prosim poradit, zda mi v origo servise udelaji dozadu el. okna?

U feldy jsem si na to troufnul, ale tady to auto uz nechci rozdelavat a okna vzadu by se mi sikly..

Diky.

Muzete mi prosim poradit, zda mi v origo servise udelaji dozadu el. okna?

U feldy jsem si na to troufnul, ale tady to auto uz nechci rozdelavat a okna vzadu by se mi sikly..

Diky.

Ahoj určite ti to udelaj ale za velky prachy!!!

Ja se ptal jen na el. zrcátka a cenovka přes 10k :-)

Jestli jsi ze severní moravy tak ti je dodělám.. a určitě levněji než ve škodovce :-)

v origo servisu určitě ne, jinak materiál z vrakárny je +/- 3000,- a není to složitý to předělat.

Royce: já bych bral taky do F II před FL el.okna i dozadu.Jsem z Ostravy .... co by tostálo u tebe?Zatím jen tak orientačně .... teď byly nějaké investice,tak je třeba zase trochu pošetřit .. a jen podotknu,že bych materiál neměl .... uměl by jsi sehnat i materiál?

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Tom077: F2 jsem ještě nedělal.. nemám zkušenosti co všecko je tam potřeba.. předpokládám že by bylo nutné taky překódovat komfortku a na F2 to s KKL káblem nedám :-(

Co se týče materiálu, tak zkus kouknout do Hlučína na vrakáč.. nebo je tuším i nějaký v Bohumíně. Nemám žádný zdroj, bohužel :-(

Royci: díky za info!!! Zatím o tom jen uvažuji.

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.