vikino1 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Jirka aký máš r.v. vozu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Auto je 6/2000, jednotka je 9/2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) Jelikož píšeš, že můžeš dát na 09 jen 0 nebo 1, tak tam bude přizpůsobení z obrázku. jj, to bude ono, ale proč mi nejde ten tripling když v kanále 06 mam hodnotu 3 :-( Editováno: 10. Květen 2010, autor: Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) Jo a je to motor 1.9SDI, verze klasik Editováno: 10. Květen 2010, autor: Jirka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 (editace) Jirka prečitaj si príspevok č. 23 v tomto vlákne,možno si natrafil na takú BSG. Chcelo by to vyskúšať nejakú inú s roku 03-04lebo tá tvoja vyzerá,že je už faceliftová podla tej novšej kodovacej tabulky. Tam už ten kanál 09 nemá s triplingom nič spoločné tam je to už dané na pevno. Možno by si to mohol skúsť nakodovať s kablom HEX ked je už face. Editováno: 10. Květen 2010, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 jj, tomu bych i věřil, ale já tam zkoušel dát i Ečkovou jednotku a ta dělá úplně to samé, a zdá se mi dost nepravděpodobné že zrovna já bych musel narazit na takovýhle nepovedený dvě:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Podle roku výroby koukám, že by ti měl ještě blbnout cyklovač stěračů, protože od 07/2001 se zapojení trochu změnilo. Tam je poměrně jednoduchá úprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Ano, ten jsem musel přepojit, ten už ale naštěstí funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Dnes som mal auto napichnuté na VAGu tak mi to nedalo a pozrel som aj ten tripling. Mám to ako ty v 06 je 3 a v 09 je 1. Pri aktivácii triplingu ma ani nenapadlo nastavovať čas. No mne to fachá bezchybne. fakt neviem čim by to mohlo byť. skús ešte porovnať zapojenie BSG pred a po facelifte možno je tam iné zapojenie ako v m.r 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Ešte ma napadlo ked zadávaš nový údaj dávaš ho aj testovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Mě to snad testuje samo, protože když zadam nesmyslnou hodnotu tak to nejde uložit - nápis ULOŽ zešedivý a nedá se na něj kliknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 Urob to takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka. Vloženo 14. Květen 2010 Sdílet Vloženo 14. Květen 2010 Já mam vag com 304cz, tam když napíšu novou hodnotu tak se mi začne automaticky testovat, pak můžu už jen dát ULOŽ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowboarder Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Zdravím, prosím vás jak zapojit relé s kabelama aby fungoval tripploing u fabie-všude jsou návody jen na oktávky a na fabii ne. prej je to tam trochu jinak. Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Především u Fabie nejde zapojit žádné relé... tam je blíkání zajištěno řídící jednotkou... musíš vyměnit BSG za novější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Ahoj, nechcem zakladať novú temu tak napíšem sem, mam bsg ako je na obrázku ale ked chcem vagom nastavit hodnoty v kanali 10-prispôsobenie, tak všetky hodnoty mám nedostupné, jednoducho sa nedá nastaviť nič. Ak ste sa s tým niekto stretol a viete čo s tým tak prosím o info. Dik bsg.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Nemas index na konci cisla ten kanal neotevres je treba jina jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Neví někdo tedy jaké výrobní číslo BSG shánět na F1 aby to už ten tripling mělo ? dál mě tedy zajímá jestli když tedy nějaký koupim třeba z vrakoviště, bude stačit ho jen přehodit , nebo se to musí vždy nakodovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 tripling z D na konci, BSG se musí kodovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Ok díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Muzu se zeptat pres co se to BSG koduje..?? Jestli mi staci VAG nebo je to slozitejsi..?? Popripade je nekde nejaky navod kde co pres VAG upravit..?? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernohous Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Zdravím pánové! Mám prosbičku. Nevíte jak nejlevněji dodělat triplling do fabie I rok výroby 2002? Dodělával jsem si dálkový centrál, že jsem vyměnil komfortní jednotku s roomstera co to podporovala. Nedala by se nějak nakodovat na trippling? Nebo co by se muselo vyměnit a pasovalo by z roomstera. Díky za help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 pokud to jednotka podporuje, tak by mělo stačit nakódovat to a používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Tripling - to je v jednotce BSG ne v komfortní jednotce. To bys musel vyměnit jednotku centrální elektriky. Nevím jistě ,ale myslím,že tripling podporují jednotky až s koncovým písmenem D Tvůj ročník 2002 bude mít zřejmě BSG s koncovým písmenem C a ta tripling nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernohous Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Díky za radu! A kde tu jednotku najdu? Zlaté auto bez jednotek. Ty auta s jednotkama mi dávají pěkně na p...l :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.