Dejwv Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Nevim teda jestli je to normální nebo ne, ale mám O1 2000 81kW,a mám climatronic. Ale když zapnu topení na econ tak se hned spustí pravej větrák (při pohledu z auta) na chladiči. A myslim to při studeném motoru, při teplém bych to pochopil. No že hnedka po startu by se takhle spustil větrák je docela divný, tak se ptám jestli je to normální a z jakého důvodu, a nebo jestli je něco špatně tak kde by mohl bejt přibližně problém. Dík za rady a informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Při zapnuti klimatizace se vždy zapíná větrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Při econ se nic nezápíná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Co je přesně ten knoflik ECON? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) Vypnutí klimy. Jinak vše funguje automaticky, pouze kdyby bylo třeba chladit pod venkovní teplotu, tak to se nekoná. Viz manuál: http://forum.skodahome.cz/topic/100557-trocha-teorie-nikoho-nezabije/page__view__findpost__p__1575887 Editováno: 1. Březen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwv Vloženo 13. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Díky díky, už jsem to pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.