Luke88 Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Dobrý den, potřeboval bych poradit zda-li neznáte nějákou seriozní auto lakovnu v okolí Ostravy. Jelikož mi začíná slézat z levého prahu barva viz. foto a z pravého již taky pomalu. Levý práh byl stříkaný cca 2 roky zpátky předchozím majitelem po bouračce. Případně budu rád i za informace na kolik by mě oprava cca vyšla. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Ahoj,tak toto bys mohl opravit svépomocí což? Šmirgl,odrezovač,základovku,barvu a máš opraveno.Na prazích tolik domácí lakování nebude poznat.Jde o to zastavit korozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke88 Vloženo 7. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Ahoj, ano toto je taky možnost, ale raději bych to nechal profesionálech. Pokud by cena byla přemrštěná pustil bych se do toho svépomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HTP 12V Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 ono za tím plastem v blatníku se totiž drží bordel a je tam furt mokro. Děje se to u Fabie I a u Octavie II to samé. Vždycky když dávám letní kola, tak těch pár šroubků, co drží plastový podběh, odšroubuju a vystříkám ten bordel hadicí. Jakmile se tam objeví nepatrně koroze, musí se to ihned ošetřit, jinak se to rozleze a je to vidět i zvenku. U Fabie po šesti letech už to nepatrně začínalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Já to na své O1 pořádně vyčistil...Obrousil místa co už byla chycená...přelakoval a nakonec celou tu kapsu vymazal vazelínou... A ta už korozi bude bránit...co je mastné...není rezavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.