Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Umí navigace Columbus bez TV tuneru přehrát DVD (tzn. film)? Zná někdo postup, jak to zprovoznit?

umi, najdes to v navodu, nebo v tematu o Columbusu, ktere zde je u Octavií ;)

Upraveno od Ozi Toretto

• Autor

Nemůžu to najít :kol-32: Já jsem právě myslel, že to columbus ani neumí, tak bych poprosil o nějaký návod.

• Autor

Film jsem zkusil, dal jsem tam orginal dvd a jede to. Jak je to s vypáleným dvd nebo s filmem z flashky? V jakém musí být formátu? A ještě jedna věc, jde nějak jednoduše odblokovat vypínání obrazu při jízdě?

Vypnuti tu pat lidi umi. Jinak nekde ze da i najit cd s unlockem...

Vypalene dvd neni problem.

Format filmu v avi je nekde v 9

O2 sekci, zkus hledat... ;)

• 1 rok později...

Dá se aby columbus prehraval filmy s SD karty popr USB ?

Btw jinak formát filmu v avi by me zajímalo ale nemohu to tam nikde najít ;(

Pls help !

Columbus bohužel neumí přehrávat filmy z SD karty, a z usb to nevim, když budeš mít film(avi) například na CD, nebo více filmů na DVD také se to nepřehraje 

No sem pochopil podle oziho ze to jde.

columbus filmy umí přehrávat poze z DVD mechaniky a musí být vypálený jen na DVD médiu.

jediné co se dá si "avi" formát třeba i 4-5 filmů v nějakém prográmku přeformátovat do formátu DVD,tím se ti udělá i menu toho DVD a pak si to vypálíš na DVD médium a pak ti to už bude v columbusu hrát.dokonce pak se ti načte menu a jsi schopný si pustit třeba až druhý film.

Jirka

• 3 týdny později...

zkoušel jsem už 4 programy pro převod z avi do DVD formátu, vypaloval ten formát všemožně, vyzkoušel už snad skoro vše a furt to nefrčí... prostě to DVD nenačte.. originál bez problémů...

sem v koncíííích ...  :kol-25:

jen mě tak napadá, DVD-R / DVD+R .... je jedno které??? Já to zkoušel vše na DVD+R ... klasický DVD média 4,7GB .... jsou snad ještě nějaká jiná, spiciální pro DVD filmy?  :kol-32:

Upraveno od jvees69

díky, zkoušel jsem to, ale nešlo to... zkusím znovu.. když to tobě jde, tak musí i mě.. :p

Tak už vím v čem byl problém...

Převedeno a vypáleno bylo správně, ale pravděpodobně špatně čte mechanika, ačkoli vypaluju rychlostí 2x tak mi to DVD načte až po několikáte zastrčení do mechaniky ... cca 4x ho to po načítání vyplivne s tím, že nelze načíst, ale na popáté už si ho nechá a spustit to lze ...

Je to zvláštní.... DVD jsou samozřejmě nová, kvalitní, nepoškrábaná, vypalovaná pomalu (2x) ale stejnak s tím columbus, potažmo mechanika dělá caviky  :kol-25:  :kol-32:

hm to vypadá že by ji to chtělo vyčistit a doufej že to pomůže,pokud ne tak ti pomalu odchází a bude to zralé na její výměnu

vyčistit? někdo ste nechávali čistit? kde, za kolik? :p

columbuse jsem ještě nedělal,ale MDF2,což byla ta předchozí jsem dělal už několikrát a nic to není.jinak existuje i čistící CD

• 4 měsíce později...

Kdo mi poradí jak odblokovat aby se dalo koukat na filmy ta jízdy? Dekuji

nechej si to udělat a máš vystaráno.. já to třeba umím, nebo je tady i spousta dalších šikovných lidí.... spíš napiš odkud jsi

• 1 měsíc později...

nechej si to udělat a máš vystaráno.. já to třeba umím, nebo je tady i spousta dalších šikovných lidí.... spíš napiš odkud jsi

Ahoj, také sháním někoho šikovného kdo by odblokoval Columbus pro přehrávání DVD za jízdy. Spolucestující rádi sledují filmy za cesty.

Někdo kolem Jihlavy? Popřípadě Brno Ostrava?

Díky Lukáš

PS: Koukám Senožaty kousek od Jihl... :-)

Upraveno od horos

jo, není problém

Ahoj. Je tady někdo z plzeňská, kdo by mi odblokoval columbus, aby se dalo koukat na DVD za jízdy? Plzen, Tachov

• 3 roky později...

Ahoj. Má někdo zkušenost s připojením dvou obrazovek ke columbusovi? Mám originální hlavové opěrky z Audi. Jsou tam dva konektory jeden dvou pinový(zřejmě napájení) a jeden šesti pinový. Umí vůbec columbus poslat video signál? Díky za rady.

• 9 měsíců později...

Delete

Upraveno od Limetka

Tak potom jsi ve špatném tématu...Columbus v Superbu2 přehrává jen DVD video.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.