Petr Švihovec Vloženo 10. Červen 2018 Sdílet Vloženo 10. Červen 2018 odblokovat video není problém, Strakonice při problémech z laserem, buď vyčistit nebo vyměnit, lasery mám nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgriger Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 Keby niekto vedel oblokovat DVD, TV za jazdy z Brna a okolia, tak budem rád keď sa ozve. Prípadne ak je nejaká firma, ktorá to v Brne robí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2018 napiš tady- alessicz@gmail.com a řekni,že kontakt jsem dal já-cosby Jinak Kopřivnice,kdyby jsi chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tgriger Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Ďakujem, napíšem [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.