Raceman Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 dej tam klasickej ovladač z feldy a nemusíš taky nic řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) tak mám maličkou prosbu, nemohl by mě někdo změřit odpor na vývodech 8 a 10 v poloze L a v poloze P....? (na L mám 0,68 k a na P 1k5) a to u Okty s vystřelovacími klíči a okna v elektrice....komfortka 799B... jde mě o to, že když mám přepnuto na L, tak mě při seřizování jdou oboje zrcátka a na P jen pravé.... Editováno: 21. Červen 2008, autor: 666dia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 změřte mi to prosím někdo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukis Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 a to u Okty s vystřelovacími klíči a okna v elektrice....komfortka 799B...jde mě o to, že když mám přepnuto na L, tak mě při seřizování jdou oboje zrcátka a na P jen pravé.... Jen pro informaci , je v pořádku, že při poloze L se přenastavují obě zrcátka L i P. V ŘJ je to běžně nakódováno. P.S. ovládání nemám po ruce, takže odpor změřit nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pukis pokud je to tak, pak je to OK....díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 V okamžiku kdy zjistíš, že něco nefunguje.? Je na čase přečíst si návod. V počítačové terminologii se tomu říká. "Problém mezi klávesnicí a židlí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Liboro já návod nemám, koupil jsem Oktu z druhé ruky....ale už jsem si ho stáhnul z oficiálních stránek Škoda....ale abych řekl pravdu, ani mě nenapadlo, že to bude fungovat takhle nesmyslně.... spíš mě iritují tyhle dotazy: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47777 a pak se zjistí, že to nešlo už od předchozího majitele....ale tam jsi se neozval... a neboj, mezi klávesnicí a židlí je to v pořádku....ale kaju se, je to moje chyba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mituma Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Vem si multimeter nebo jine měřidlo a za chvilku to zjistíš sám. Doporučuji si ještě přečíst návod k obsluze k O1, aby ses nedivil, popřípadě si sám upravil ovladač v poloze L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Mituma kdybys četl celou diskuzi, tak jsem psal výše, jaké mám hodnoty na přepínači: "(na L mám 0,68 k a na P 1k5)" a opravdu jsem se do návodu k obsluze začetl.... jen mi nejde do hlavy, jak bych mohl upravit ovladač, aby šlo jen levé zrcátko....v ovladači asi ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 jede mi jen prave štelování zrcatka aji když to mám v poloze L nevite kde je chyba? je to rok 5/2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Este napis, aku mas vybavu, ci mas el okna a podobne, podla toho sa to moze lisit... Ked das na lave zrkadlo, tak ide aspon to, alebo nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 jede mi jen prave štelování zrcatka aji když to mám v poloze L nevite kde je chyba? je to rok 5/2003 zkus změřit odpor na L podle tohoto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=47405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlca01 Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 no prave levé zrcatko nejede vubec, mam v elektrice predni okna . asi bude chyba teda v motorku zrcatka nejspis- nevite za kolik se to da sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) Taj ted mam uplne stejny problem,jede mi jenom zrcatko u spolujezdce a u ridice se vubec nehne!I kdyz mam v poloze L nebo poloze P!Porad jenom to jedno!Na kolik by odhadem vysla oprava?Asi! Mam octu 1,9 Tdi,74kw,4x4 ambiente!Zrcatka v elektrice-vzhrivani a polohovani! Editováno: 4. Listopad 2008, autor: Chossse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 (editace) zdar, mam el.stelovani zrc. a taky podobny problem asi tyden stary...v poloze P jede prave zrc. a v poloze L jedou obe zrc. ...co stim??? (je to FRS 04-predface) edit...ted sem se docet ze u octavky je to normal ze dou obe na L, estli aji u fab tak to je mazec ze sem si toho nikda nevsim Editováno: 4. Listopad 2008, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 U octavky zalezi od rocnika, boli verzie P a L samostatne a P L+P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 No ja mam rocnik 2002(prosinec) model 2003. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Rozdělat průchodku mezi dveřma a kastlí, červeno-žlutý kabel kontrola jestli není přerušenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Dobrý den taky jsem dneska ulomil joystick hledam za neho nahradu mam combika z konce roku 99 vybava SLX a ovladac oken je bez motivu vyhrevu zrcatek, misto neho je ?nula 1U1959565G 2179K, půjde to nahradit ovladacem s timto cislem 1U1959565L? ma jiz motiv ale tam pisou ze je to i nas starou oktu tak se ptam vas jako odborniku lze ci nelze? diky za odpovedi chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vrába Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Zdravim vsechny... potreboval bych poradit, jak si to tu pročítam, mám podobný problem, mám octavii Laurin & Klement 99 model 2000 a kdyz jsem byl nedavno v servisu a napojili mi ridici jednotku, tak mi to tam psalo nejakou chybu co se týče vyhřívaných zrcátek a pak jsem si všiml, že tam mám joystik bez znaku výhřevu,tudíž tam nepatří, tak se chci zeptat, když si seženu ten origo se symbolem výhřevu, jestli mi to pujde bez problémů, a druhá věc, četl jsem tu nekolik názoru, že vyhřívání zrcatek funguje když se zapne výhřev zad. skla a někdo zase tvrdí neco jinýho, jak je to tedy? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nevím čím se to přesně liší, ale třeba mě hřejou zrcátka opravdu se zadním sklem, takže jdnoduše zkus zapnout vyhřívání zadního skla a podržet ruku na zrcátku jestli hřeje, mělo by to být poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zdravim vsechny... potreboval bych poradit, jak si to tu pročítam, mám podobný problem, mám octavii Laurin & Klement 99 model 2000 a kdyz jsem byl nedavno v servisu a napojili mi ridici jednotku, tak mi to tam psalo nejakou chybu co se týče vyhřívaných zrcátek a pak jsem si všiml, že tam mám joystik bez znaku výhřevu,tudíž tam nepatří, tak se chci zeptat, když si seženu ten origo se symbolem výhřevu, jestli mi to pujde bez problémů, a druhá věc, četl jsem tu nekolik názoru, že vyhřívání zrcatek funguje když se zapne výhřev zad. skla a někdo zase tvrdí neco jinýho, jak je to tedy? Díky moc Neznamená že keď tam nemaš symbol vyhrevu že to nie je origo ovladač tam sa to líši podľa r.v. do 00 boli ovladače bez výhrevu a ohrev sa zapínal spoločne z výhrevom zadného skla a od r.v. 00 vyššie už sa vyhrev zrkadiel zapína samostatne na ovladaču zrkadiel, čo v tvojom prípade značí že sa ti vyhrev zapína spolu so zadním sklom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 předělával jsem na černej introš tudíž bych potřevoval vyměnit ten terčík za joystic (bez výhřevu mám rv 97.) Není mi jasný proč bych měl tahat další dráty, když to přeci je funkčně stejný ne ? k čemu tedy další dráty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 V tvým případě nemusíš tahat žádný dráty jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 (editace) fajn, jen co ho seženu dám vědět jestli to chodí nebo ne Editováno: 20. Duben 2009, autor: -Martin- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.