Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

kamarád prodal staršího passata a pořídil si Superba II. Chybí mu v něm ale tempomat. Já jsem si montoval tempomat do Passata 5.5, tak se chci zeptat, jestli je to s montáží do Sup II podobné. Našel jsem, že se prodává celá páčka (http://www.skoda-dil...2-superb-2.html). Jsou k tomu potřeba ještě nějaké kabely? Nebo jen výměna páčky a VAG.

Díky

• o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj mám si jet pro Superba 2012, 1,6 TDI výbava activ, ale vcelku dost příplatků navigace, multifunkční volant, PDC zadní, ale bohužel nemá tempomat. Je u těchto nových modelů stejně jednoduchá instalace jako u Octavia II, že tedy stačí koupit páčka připojit a nechat naprogramovat nebo je to tady složitější???

Vloženo (editace)

Ahoj,

jak píše kolega Vaša, je nutné natáhnout kabel do motorové jednotky. Páčku s tempomatem na model 2012 koupíš pouze jako celek i s druhou páčkou.

Editováno: , autor: Meken
  • o 2 roky později...
Vloženo

V roce  2012 se dává již jiný typ a mění celé soupáčí(tj. obě strany páček jsou jako jeden díl). Správný typ páček lze zjistit dle VIN nebo fyzickým ohledáním dílu ve voze. 

Vloženo (editace)

myslim si, ze ked das do googlu vyhladat videa z youtube "cruise control Skoda Superb replacement" alebo Octavia, tak ti urcite najde postup.

Editováno: , autor: r_e_n_e
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Zdravím všechny, chápu správně, že když mám Superb combi (09/2011) v tehdejší základní výbavě Comfort, stačí mi jen ta jedna páčka s kabelem? Nevadí, že nemám ani MAXI DOT?

Díky

• o 5 let později...
Vloženo

Zdravím, nebude si někdo, kdo už tempomat dopojoval pamatovat, do jakých pinu ŘJ motoru a podvolantového kroužku se zapojuje zmíněný kabel na propojení, zkoušel jsem hledat ve schématech a našel jsem jen že vede propojení ale není nikde zaznačen pinout jaký přesně to má být. Děkuji za rady. Jedná se o SUP 2 2011 před FL

Vloženo

Díky, díval jsem se, ale ani jedno označení pinu neodpovídá pinum na mém autě. Každopádně i tak děkuji.

Nebude vědět někdo jak je to na S2 CFFB ?

• o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo (editace)

Dobrý den pánové, chtěl bych se na Vás obrátit s prosbou. Mám 2011 SII 1.9 tdi, a chtěl jsem si dodělat tempomat. Sehnal jsem si starší podvolantovou jednotku 5K0953569E, páčky 5K0953521AT, protáhl kabel mezi T16s/5 a T94a/20. Pomocí VCDS jsem do nové podvolantové jednotky nakopíroval kódování ze staré, v kódování Bytu 2 upravil bit 4-7 na "10 Tempomat je ovládán pomocí páčky směrového ukazatele". V řídící jednotce motoru jsem v Kódování II zadal kód 11463 pro aktivaci tempomatu. Nyní když zkouším mačkat jednotlivé ovládací prvky tempomatu tak v Měřených hodnotách motoru vidím jednotlivé změny v číslech, proto si myslím že by mělo být je vše v pořádku. Bohužel, když chci tempomat zapnout, tak nejde a jen se mi na maxidotu objeví symbol tempomatu a vedle vykřičník. V paměti závad mám jednu chybu:

001384 - regulace rychlosti jízdy-tendence

P0568 - 000 - signal-chybna funkce.

Není tu prosím někdo kdo by mi dokázal poradit kde jsem udělal chybu? Nebo nedali byste mi prosím kontakt na někoho z okolí Benešova u Prahy nebo Prahy? Rád si za někým zkušeným zajedu pro radu. Moc díky

Editováno: , autor: Rv5ty

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...