Koty Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Ahoj všem, tak včera to zkoušel nakódovat Ozi ale nepodařilo se (Ozi, díky alespoň za pokus). To znamená že je problém někde v autě. Podařilo se nakódovat ameriku ale svítí i xenony (jsou přidané). Nevíte čím to může být? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 koty sry, vcera jsem nestihl reagovat jen bych doplnil, xenony jsou dodelane bez nivelace. kdyz se nakoduje amerika sviti jen xeny, jak maji to je vpoho problem je s dokodovanim mlhovek, pres ktere kdyz se nakoduje amerika, tak funguji mlhovky jak maji, ale porad sviti i xenony jednotka je 1K0 937 049 N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Tak s toho jsem teď jelen.. Ale některé jednotky blbly že i svítily mlhovky po zatažení ručky atd..takže tam bude asi někde kámen ůrazu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 ja si myslim, ze to bude spis nekde v tom zapojeni xenonu, ale nejsem si tim jistej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Tak co mu vlastně nejde Ozi..denní svícení do mlhovek..bez toho aby nesvítily Xeny nebo jak..když neberu Corner potom..ten asi fachá že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 corner mu nepujde je to 2004 denni do mlhovek jde, ale sviti mu pri tom i xenony a bez xenonu to proste nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 To je divný celý nějaký zkusim vám to posondovat ale teď mám dovču.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 V pohodě. Jen chci dodat že při výměně halogenů za xenony se nic z kabeláží nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 To jsi jako jen přehodil Koty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 NN, nedělal jsem to já. Dělal mi to jeden člověk, vyměnit světla, nakódoval a jel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 corner mu nepujde je to 2004 denni do mlhovek jde, ale sviti mu pri tom i xenony a bez xenonu to proste nejde... Máš starou BSG! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Přesně tak! Mám to samé-staré BSG neumějí ameriku do mlhovek samostatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 OK, díky za rady. Přinese mi nová BSG více než jen ameriku? Za kolik se dá sehnat? Už jsem dostal jednu nabídku ale beru i další. Dokáže to pak třeba corner a jiné funkce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 ano 30-bit dokáže corner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Takže pokud vyměním, můžu si nechat nakódovat ameriku a corner - vše? Má corner význam u mlhovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 nechapu jak nekdo moze jezdit z led svetlama a nesvítí jim zadní světla jen brzdové Ale zadni svetla pri dennim svicenim nemaji svitit. Dokonce jsem nekde cetl, ze kdyz sviti denni svetla, tak NESMI svitit zadna jina svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 pokud má auto homologované denní svícení tak zadní světla svítit nemusí... pokud nemá, musí svítit potkávací světla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviazlin Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Ahoj ,asi to sem nepatri ale chci se zeptat jestli nekdo nema zkusenosti stemi to svetly. http://www.tuningstyle.cz/led-denni-svetla-kulata-rl-s-mrizkou-skoda-octavia-ii-1z-04-09.html Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďan Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Nevypadají špatně. Chtělo by to nějaký nepropagační foto nebo nejlépe vidět naživo. Tyhle mě naživo zklamaly http://www.autokelly...UxwX3MEaakFLOfv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Prosimvás když si nehcám nakodovat denní svícení do těch mlhovek tak kolik % svítivosti by tam mělo být? 60 70 ? aby to yblo tak akorat neoslnovalo azbytečně nepřitahovalo pozornost PCR? a Druhý dotaz klasické mlhovky pak svítí tou intenzitou na kterou byly sníženy na denní svícení nebo ty svítí normálně pak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 klasicke mlhovky sviti normalne, ja to dycky daval na 60 procent to bylo tak akorat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Přesně tak! Mám to samé-staré BSG neumějí ameriku do mlhovek samostatně Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil: nakonec mám ameriku i v mých mlhovkách. Mám na to odpověď: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boraj Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 taky mam nakodováno ale nevim co budu mektat až mě chytnou benga . asi že jsem to tak koupil Když budeš slušnej, budou slušný i oni. Když budeš dělat machra, sčítnou ti to ... Klasika, vyzkoušená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Chci si to taky nechat nakodovat.Co píšete,tak se intenzita svítitvosti dost liší.Někdo 50 a nekdo 80%.Tak kolik je ideál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 jde o to co bude vyhovovat tobe a jak se ti to bude libit. ja si to u sebe daval na 60% protoze na tom je dobre videt i za svetla rozdil mezi mlhovkou a dennim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.