Přejít na obsah

pruziny z kelly


mili11

Doporučené příspěvky

zdravim.. o vikendu mi znamej menil axialni lozisko horniho ulozeni tlumice.. po rozebrani zjistil ze je prdla pruzina.. zajel jsem tedy do liberce do autokelly a koupil obe pruziny a jeste jedno lozisko.. bohuzel.. po vymene pruzin se auto na predku zvedlo o dobrych 5 cm a pri jizde strasne plave.. myslim si ze se typek z kely asi trosku premaknul a dal mi pruziny na dizlovy motor.. pritom dle kodu z uctenky to jsou pruziny pro benzinove motory jednickove fabie... poradte co dal.. zaject na geometrii zda li to plavani zmizí... nebo pruziny opet vyndat a nahradit origama napr ze skoda dilů ? prikladam kod pruzin. 6Q0411105AF . za kazdou radu budu vdečný ( jeste sem nechaval namontovat nove tycky stabilizatoru)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem volal klukovi co mi to menil.. rikal ze jedine co bylo na pruzine bylo VIKA - FABIA .. zadny cislo zadna barva.. takze frajeri v kelly kdyz to balí do folie necumi a podle me to zamenily za pruziny pro diesel :fakac: .. tak sem psal na reklamacku do kely a reklamace pry nemuze byt uplatnena protoze s dilem nic neni.. :-D .. to by me prsknul ve svu.. v kelly uz si nekoupim ani smrdadlavej stromecek .. mohl by to byt treba jablecnak prevlecenej za vanilku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...